zsolt79 - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » zsolt79 - dominant Männlich
zsolt79
37 Jahre alt, dominant Männlich, 185 cm, 90 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, BP
Letzter Login: 2016. 09. 29.
Mitglied seit: 2008. 10. 26.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 6.18 Punkte (38 Bewertung)
IMÁDOM A LEPONTOZÓS DEDÓS FIZETŐS KURVÁKAT A NYÁLAS VÉN KÉJENCEKET , FÁJ HOGY MEGMONDOM A VÉLEMÉNYEM ?MINDEGYIKRŐL TUDOK ELEGET MEGÉRDEMELTÉK AZ 1 PONTOT AZ MEG HOGY VISSZA SZAVAZNAK ÉN CSAK ÖRÜLÖK JÓKAT NEVETEK A SOK HÜLYESÉGEN AMIT ÍRNAK NEKEM :) Sub Mazo fiút keresek akit kiláncolhatok kiköthetek bezárás 24/7 csipeszek viasz pálca kínzások megalázás fenekelés pofozás cbt és egyéb más mindenre nyitott vagyok MINDEN AMI BDSM ! Ha van valami amit szeretnél megbeszéljük! Helyem van!! De nem csak szolgát illetve csicskát keresek hanem egy személyben legyél a haverom is nyerjük el egymás bizalmát mert Bizalom nélkül a bdsm csak egy fogalom!!

Legyen alázatos férfias szeresse ha kikötözöm kiláncolom kínzások egyéb más mindenre nyitott vagyok!! Kaki És egyéb undort keltő dolgok kizárt!!!

Jelenleg Budapesten Péntek,Szombat,Vasárnap vagyok fent és a 13 kerben van a lakás Dózsa metró megállónál. Hétköznap is is fent vagyok néha de ha konkrét időpontot lebeszélünk akkor felmegyek! Eszközeim vannak full felszerelés.
Sajnos az új tanya még nem készült el ezért be kell a lakással érni egyenlőre pesten de ha elkészül hiper szuper felszerelt lesz cellák és ketrecek mint a régi Kínzókamrámban :)) Ja és a csörlők kötözőkeretek is be lesznek újra építve ,,,:)AMI NAGYON FONTOS ÉS IDŐSZERŰ: ELÉG VOLT A SOK KAMUS SENKIHÁZIBÓL ,HA MEGBESZÉLÜNK EGY IDŐPONTOT AKKOR GYERE IS EL,NE ELŐTTE FÉL ÓRÁVAL MOND LE ,KÉPED LEGYEN ELSŐRE ÉS TELEFONSZÁM IS ,,,99% KAMU EZEN AZ OLDALON!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Männlich

Paare
Submissiv Männlich - Unsicher Männlich, Unsicher Männlich - Unsicher Männlich, Switch Männlich - Unsicher Männlich

Alter: 18-50 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Französisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, CBT, Demütigung, dirty Talk, Einschließung, Electro Sex, Feuer, Folienverpackung, Fußfetisch, Fütterung, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Jeans, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Masochismus, Masturbation, Nadel, Oral Sex (geben), Peitsche, Piercing, Pinzette, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel