zarj_be - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » zarj_be - Submissiv Männlich
zarj_be
41 Jahre alt, Submissiv Männlich, 175 cm, 90 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Pest
Letzter Login: 2016. 07. 05.
Mitglied seit: 2014. 11. 01.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
A BDSM-ben még tapasztalatlan mondhatnám úgyis hogy kezdő vagyok. Szivesen kipróbálnék pár dolgot mert nagyon izgat ezek pl.:

Keresek egy domináns hajlamú hölgyet aki játszana velem rendőrnő-fogvatartott szerepjátékot akár amatőr akár "anyagias" hölgy személyében! Aki kihallgatna mint egy foglyot, akár meg is büntethetne, majd aztán büntetésül megbilincselne, és sötétkamrába zárna valamenyi időre! Ha nincs erre a célra szolgáló helyisége akkor bezárhatna valahová mint pl.: wc, kamra, szekrény, ágyneműtartó pince stb... (az a lényeg hogy aránylag szűk legyen mozgásra ne nagyon legyen lehetőségem és hogy sötét legyen benne) vagy kikötözhetne valamennyi időre!

Valamint keresek egy fiatal hölgyet aki kezeimet hátrabilincselné, lábaimat is összebilincselné, a számat beragasztaná (hogy ne tudjak kiabálni nyavajogni stb...) a szemeimet is leragaszthatja, füleimet ha akarja befüldugózhatja majd ezt követően mikor a külvilágtól teljesen elszigetelt állapotba kerülten nádpálcával alaposan elláthatná a bajom!!! Nem előre megbeszélt ütést mérne rám hanem amennyit kedve tartana (úgysem tudnék tenni ellene semmit mivel teljesen kiszolgáltatott állapotban lennék). Majd pálcázás után így összebilincselt, kiszolgáltatott helyzetben hagyhatna vagy 3-4 órára, de akár többre is!!

Valamint, aki szivesen rabságban tartana pár órára! Ha szeretné megbilincselhetne, összekötözhetne akár teljesen mozdulatlanra is, be is zárhatna valahová, ahová Önnek jólesne gondolok itt ilyenre hogy nagyobb méretű masszivabb kartondobozba amit természetesen utána ragasztószalaggal jól beragasztana, vagy ágyneműtartóba, szekrénybe, ketrecbe, valamilyen teljesen sötét helysigbe mint pl.: wc, kamra, pince stb... vagy ahová szeretne ez az Ön fantáziáján múlik!
Így összekötözve, bezárva tarthatna rabságba pár órát vagy akár többet is! Úgysen tudok tenni ellene semmit ha nem akar Ön kiszabadítani, mivel ebben a helyzetbe teljes egészében ki leszek szolgáltatva Önnek!
Közben megkinozhat, megbüntethet mindent vállalok tabuk nélkül ebben a helyzetben ellenkezni úgysem fogok tudni! Vagy ki is hallgathatna mint egy igazi rabot rossz válasz esetén pedig jól megbüntethetne érte!

Szivesen átélném, hogy milyen érzés mikor ilyen kiszolgáltatott helyzetben egy hölgy jól felpofozna, illetve azt is, hogy ebben a kiszolgáltatott helyzetben a földre fektetne és megrugdosna!

VALAMINT KERESEK EGY LÁNYT AKI JÓL BECSOMAGOLNA TELJESEN MOZDULATLANRA PÁR ÓRÁRA MINT EGY ÁRUCIKKET!
OLYASMIRE GONDOLOK HOGY KEZEIM ÉS LÁBAIM SZOROSAN ÖSSZEKÖTÖZNÉ, MAJD BEFÓLIÁZNA ÚGY HOGY CSAK A SZÁM MARADJON SZABADON, UTÁNA AKÁR RAGASZTÓSZALAGGAL IS JÓ SZOROSAN KÖRBETEKERNE, MAJD ÍGY BELERAKNA EGY KARTONDOBOZBA AMIT TERMÉSZETESEN ALAPOSAN KÖRBERAGASZTANA ERŐS RAGASZTÓSZALAGGAL!
EBBEN A HELYZETBE HAGYNA VAGY 1-2 ÓRÁIG!

zarj_be

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich

Alter: 18-35 Jahre
Höhe: 140-180 cm
Gewicht: 45-70 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Deres, Einschließung, Filmen, Folienverpackung, Fotografie, Hallsband, Kaloda, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Masken, Ohrpfeilgen, Peitsche, Piercing, Rollenspiele, Vakuum, Werkzeuge, Windeln

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Billard, Bowling, Computer, Reiten, Restaurant, Tiere

Filme

Aktion, Komödie