world_eater - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » world_eater - dominant Männlich
world_eater
36 Jahre alt, dominant Männlich, 185 cm, 77 kg
Wohnort: Ungarn, Zala, Zalaegerszeg
Letzter Login: 1 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2012. 07. 24.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Nem vagyok nyugodt, magabiztosságot sugárzó, elegánsan lépkedő tigris (haha), nem fogok megmenteni senkit saját magától, nem ígérgetek, és azt a fajta biztonságot, amit legtöbben igényelnek, szintén nem fogom megadni. Nem birtoklok, nem követelek.

KEDVELEM az erős személyiségű nőket, akik rendelkeznek szabadságszeretettel, célokkal, vitaképességgel, hajlandóak időt szakítani arra, hogy megismerjék önmagukat. Mindezek mellett kedvesek, nem próbálnak kényszeresen bizonyítani, és személyes küldetésük pedig nem az, hogy gyötörjék és sületlenségekkel traktálják a környezetüket. Általánosságban a switch személyiségű nők életfelfogása közelebb áll hozzám, mint a szubmisszíveké, talán a fenti bemutatkozás alapján ez érthető, ezzel együtt nem igazán tudom elképzelni magam a másik oldalon. Nehezen tolerálom, ha a magánéletemben irányítani akarnak, ennek ellenére segítőkész, lelkiismeretes, bizonyos szempontból gondoskodásra hajló személy vagyok. Társaságomban a nevetés előfordul. Hibázni szoktam.

Nem keresek szexet, már ha ez alatt valaki a dugást érti, se levelezőpartnert. Izgalmat azonban igen, ismerkedni pedig alapvetően jó. Nem vagyok egy nyakkendős, körszakállas fazon. A tömegből nem próbálok kitűnni. Lázadok, de a rendet szeretem.

Miért vagyok domináns?

Hiszek magamban, hiszek a képességeimben, ismerem és elismerem a gyengeségeimet, amiből sok van.

Nem tudsz legyőzni, mert nem érdekel, hogy legyőzöl.

Nem markolok beléd, és nem kiáltalak ki a tulajdonomnak, úgyis érzed,hogy ilyet, mint amilyen számodra vagyok, nem kapsz többet, bár magad sem érted, hogy ez mit jelent és miért van. Jöhetsz és elmehetsz, ahogy kedved tartja.

Azt teszem, amit akarok, de lehet, hogy ez pont az, amit te akarsz.

Nem tudok megbízni benned, ezért úgy tűnik, mindig egy lépés távolságban vagyok, figyellek és nem lankadok. Ennek ellenére mégis mindenemet megmutatom. Egyszer.

Legnagyobb ellenségem saját magam vagyok, de már nem tudom eldönteni, hogy ez jó, vagy rossz. Leggyakrabban használt szavam a nem. Totális ellenállás!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Atemkontrolle, Bestrafung, Demütigung, Dildos, Fütterung, Gangbang, Kaloda, Ketten, Massage, Nippel, Peitsche, Rollenspiele, Vibratoren, Werkzeuge

Regt nicht an, aber wir können

Augenverbund, Breast Torture, Chinesische Bälle, dirty Talk, Electro Sex, Fisting, Folienverpackung, Hoher absatz, Latex, Masochismus, Masturbation

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Bisse, Bondage, Deres, Haareziehen, Herrschaft, Jeans, Kerzenspiele, Kitzeln, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pens, Pinzette, Schmerz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Bowling, Fußball, Gesellschaft, Kochen, Lesen, Musik

Bücher

Geschichte, Religion, wissenschaftlich