witch - Switch Weiblich

Alle BDSM Partner » Switche » witch - Switch Weiblich
witch
48 Jahre alt, Switch Weiblich, 165 cm, 68 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 12 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 10. 03.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Egész nap élelem után járt a horda. Tartalékaink elfogytak, tovább kellett menni más vidékre, ahol még van élelem.
Nagyon meleg volt napközben, fáradtan vonszolta magát mindenki, a gyerekek sírtak, a nagyobbak látták el őket, a felnőttek összeszedtek minden ehetőt, amit találtak, a férfiak lelőttek néhány kisebb vadat, de aznap sokat haladtunk, magunk mögött hagyva a már letarolt, kifosztott területet, ahol addig táboroztunk.
Fáradtan érkeztünk meg, egy elég nagy területre, ahol földialma termett vadon. Lakósátrainkat gyorsan felvertük kör alakban a 4 őrsátoron belülre.

Egész úton az elkövetkezendő este kétségbeesett pánikkal fűszerezett rettegése kísért.

Mindig keményen büntették a korai kéjelgőket.15 éves kor előtt nem volt szabad a gyönyört megélni, ám a 12 év már próbára teszi a nyiladozó, meg-meglóduló hormonokat.
15 évesen ünnepség sorozat kíséretében felavatják a szüzeket. Már azokat, akik még azok maradtak valami úton, akiket addig még nem kellett engedelmességre bírni.

Múlt éjjel rajtakaptak, miközben magamhoz nyúltam. Hetek óta szükségét éreztem már,de a fáradtság és a félelem győzött. Azonban tegnap nem bírtam tovább, és középső ujjam odavándorolt, hol már nagyon várták. Nedvesen, összeszorított combokkal, de éhezve a gyönyör pillanatát, folyamatát. Nem túl régen fedeztem fel, hogy miféle örömmámor borítja el testemet, ha megfelelő helyen, és módon nyúlok oda. De csak csendesen, nem szabad a büntetést kivívni.
A szuszogásom erősödése azonban elárult, és még mielőtt felelősségre vonhattak volna, feldübörgött a leleplezés baritonja egyik harcosunk személyében, egyben elöntött a kéjes mámor. Ujjaim ragacsosan tapadtak egymáshoz, testem megfeszült és elernyedt, örvénylő mélység és magasságból kapaszkodtam vissza evilágra.
Az egész összekeveredett a lebukás bizarrságával, és szégyenletességével, és a felfedezés annál nagyobb vihart kavart a sátorban azonnal.
A büntetés ma vár.
Bárki, kiskorú, aki ilyet tesz, bűnhődnie kell.
A horda varázslója hozza meg a döntést, hogy ki veszi el a kiskorú kedvét a későbbi túlzásoktól , és megjelöli a horda egyik tagját. Ez minden esetben egy életerős harcos, akinek kötelessége részt venni a gyermekek nevelésében.
Este, vacsora és meditáció után a szeánsz váltakozik, a testen kívül megélt tánccal. Ezt úgy érik el, hogy a varázsló korábban kikevert főztjét a bőrükbe dörzsölik, majd összedörzsölik testjeiket, és a főzet gőzében rítusáncba kezdenek. A bőrüket pezsgeti, a tüdejüket megtölti, vágyaikat felkelti, agyukat zsongásban tartja.
Az életerős harcos már oda van kötözve a nádból készült trónhoz, hogy kötelessége elől ne is próbáljon szégyenszemre menekülni. Láthatóan nem szoktak, de szabályaink kötnek, és ez szigorú törvényeink egyike.
Már máskor is láttam ilyet, és várom a folytatást. A harcos nem tudja titkolni vágyát ültében sem, szemei kifordultak, magán kívüli állapota evidens.
Két férfi mellém lép, és megfogja mindkét karomat. Gyenge, véznácska karjaimat hátracsavarják, lábaim remegnek. Ruháimat elvették, csak a nyakamban lévő amulett maradhatott nálam.
Apám s anyám a tűz mellett szigorú arccal várakoznak, nincs kétségük bűnösségem felől.
Megállok a kifeszített és magán kívüli harcos előtt. Kezeimmel zavartan babrálok, ám érzem, hogy combom köze nedves és várakozó. A közelmúlt gyönyöre jut eszembe, mégse szeretnék most itt lenni, mert sokan vannak, mert vézna testem látványa szánalmas, és mert szégyellem magam.
De a bűn az bűn, meg kell fizetni érte, soha senku nem akar kibújni a felelősség alól, igaz a félelem szül furcsaságokat.Nem is lehet kibújni.
Láttam már társaimat is ilyen helyzetben, nem fért a fejembe, hogy szégyenük miatt miért sivítanak. Én csendben akartam leróni a büntetést.
Ekkor a két férfi karomnál fogva odarángatott a kikötött harcoshoz, és ágaskodó nemi szervét a számba nyomta, ami fuldokláshoz vezetett. Nem engedték el a fejemet, hánytam, és öklendeztem felváltva. Később háttal beleültettek meredező férfiasságába, ami heves fájdalmat okozott, testem ívbe homorult, hangtalan, néma sikolyom a torkomra fagyott. Megfogtak, hogy ne essek le, és nem engedték el vonagló, szenvedő testemet. Nem rémület volt ez már, hanem jeges gyötrelem. Talán elájultam, vagy bódulattal bekent teste hozzám ért, de nem sokára ernyedtek a feszült izmok. Egyszerre fájdalom és bizarr gyönyör járt át, fájdalmasan végigsöpörve minden tagomon.
Más gyönyör volt ez, mint amit önmagamnak okozok, értetlen testem agyam nem fogta fel, mi történt.
Körülöttünk elakadt mozdulatok,és szégyenteljes tekintetek, a horda látképe mint egy pillanat döbbenete, kimerevedett.
Lerántottak a harcosról, és odébb lódítottak.
Véres, lucskos, verejtékes kínjaimmal vegyes mámorom, bűnöm és bűnhődésemmel az ölében.

Gesprochene sprachen

Ungarisch