vidi - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » vidi - dominant Männlich
vidi
39 Jahre alt, dominant Männlich, 186 cm, 98 kg
Wohnort: Ungarn, Pest
Letzter Login: 2016. 12. 01.
Mitglied seit: 2009. 06. 01.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Üdvözletem.

Szeretem a szép hölgyeket.Keresem azt a mazo hajlamú hölgyet, aki az elfenekelést kedveli. Olyanok jelentkezését várom, akik már kipróbálták vagy legalább elképzelték, de még nem valósították meg. Nagyon tud izgatni a fenekelés, ha Téged is, akkor ne várj, írj!

Nem érdekel a BMI index. Szerintem a széles csípő és a vastag comb is tud szép lenni. Viszont a butákat nem szeretem. Az egészséges önkép, a magabiztosság szexi. Szeretem huncutságot, pimaszságot, csipkelődés. Értem a szarkazmust, sőt szeretem.
Szívesen beszélgetek bárkivel.
Domináns beállítottságú férfi keresi partnerét. Olyan hölgyet keresek aki szereti az alárendelt szerepet és rendelkezik némi mazochista hajlammal is. Ne ijedj meg. A durva dolgok nem vonzanak. Ha felkeltettem az érdeklődésedet akkor keress bátran. A többit majd levélben. Fenekelést kedvelő hölgyek előnyben.:)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Submissiv Weiblich, Switch Weiblich

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, dominant Weiblich - dominant Männlich, Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich, Submissiv Weiblich - Submissiv Männlich, Switch Weiblich - Switch Weiblich, Switch Weiblich - Switch Männlich

Alter: 18- Jahre

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Russisch, Ukrainisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Bestrafung, Bondage, Demütigung, dirty Talk, Doktor Fetisch, Fisting, Herrschaft, Jeans, Masturbation, Menstruation, Oral Sex (geben), Rollenspiele, Sadismus, Tracht Prügel, Unterwäsche, Werkzeuge