venom - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » venom - Submissiv Männlich
venom
36 Jahre alt, Submissiv Männlich, 180 cm, 78 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 23.
Mitglied seit: 2016. 05. 30.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szia!Voltam már itt máskor is, mondhatni „régi” motoros vagyok. Most nagyon vehemensen nem keresek, de nem is zárkózom el semmitől sem. Igyekszem tisztázni a gondolataimat, amihez idő szükséges.

Addig is nézelődöm, ha úgy alakul levelezem, találkozom, beszélgetek. Jelenleg magam is kissé szétszórt vagyok a konkrét szándékaimat illetőleg, ami talán nem is olyan nagy baj, néha ilyennek is kell lenni. Az azonban biztosnak mondható, hogy ha működik a dolog valakivel, akkor hosszú és tartós kapcsolatban szeretném azt megélni, művelni.

Ezt a részt most zárom, később átfogalmazom.

Magamról? Nos, nehéz eltalálni, hogy vajon a képzeletbeli olvasót mi is érdekelheti… Terméknek nem vagyok termék, így nem szeretném „eladni” magam. Tudtommal autó sem vagyok, így a fényezéstől is tartózkodnék.

Azt mindenképpen elmondhatom, hogy őszinte ember vagyok. Azt már nem, hogy nagyon nyitott is, kevesekben bízom meg igazán. Életem során sokszor megkaptam már a furcsa jelzőt, amit néha nem teljesen tudok megmagyarázni magamnak sem, mert részemről ez nem szerep, egyszerűen csak ilyen vagyok. No, itt nem arra kell gondolni, hogy kecskéket csonkítok a konyhában, csak egy kissé másképpen gondolkozom, máshogy keresem az összefüggéseket.
Nagyon fontos számomra a kommunikáció, a beszéd. Tulajdonképpen eléggé furcsa dolognak tartom, ha valaki úgy várja el a megértést, hogy közben nem mond semmit. Hitem szerint minden megbeszélhető és megoldható, sőt, az idő múlásával (és persze agyi munkával) meg is érthető.

Némileg kényszer, némileg szükséges, viszont nem túlzottan érdekel a pénz, a javak halmozása. Nagyon nem szeretem játszani a kinek van nagyobb, több, ki a szebb, okosabb, stb., játékot. És úgy általában sem szeretem a játékot, a színlelést az élet során. Persze, ha valami közös megegyezés alapján játéknak van kikiáltva, úgy mindjárt más a gyerek fekvése… Kapcsolataimat bizalomra és tiszteletre alapozom, ha ezek nincsenek meg, akkor -úgymond- megette a fene.

Ez majdnem kimaradt: Ha valamit komolyan gondolok, nagyon kitartó tudok lenni. Emlékeim szerint nem adtam fel semmit, akkor sem ha hosszú évek teltek el közben.

A bdsm rész: Számomra egyszerre komoly és játék. Komoly, amikor játszom, játék, amikor gondolok rá. Nem tudnám folyamatosan ezt játszani, azt hiszem talán senki sem, vagy legalábbis nagyon kevesek. Inkább egyfajta szelep, katalizátor. Na meg persze egy jó adag perverzió. Minden része jelen van, de ez attól is függ, hogy kivel és hogyan játszunk. Az eddigiek alapján az sm erősebb, a többit valamennyire „felülírja” a személyiségem. Ezen az oldalon nyugodtan leírhatom, hogy a cbt kedvelők egyre népesebb táborát gyarapítom. A többit ide nem szükséges.

Akit esetleg érdekel: INTJ típus, skorpió jegyben.

Itt zárom a sorokat. Ez amolyan első nekifutása a bemutatkozásnak. Teljesen készen úgy sincs sosem semmi, csak az unalom. Na meg az entrópia…. Trololo :)


Üdv.: Venom


Utóirat: Nem vetem meg az élet bűnös élvezeteit. Ha valami kerek, akkor nem lehet csak egy oldala. Tehát: dohányzom, fogyasztok alkoholt. És nem úgy nézek ki, mint ahogy azt Kelvin Klinik ™ megálmodta. Férfikontyra sem vágyom és idegesítenek a feszülős, „bokavillantós” nadrágok. Ha szükségem lenne rá, akkor sem vennék vastag keretes szemüveget, csak azért mert divat. Vagyok aki vagyok.


Még valami: Bdsm jellegű filmek vágását, fényelését, konvertálását, stb., vállalnám. Több mint 10 éves szakmai rutinnal rendelkezem, nem sok olyan dolog van, amit még nem vágtam. Ez a témakör érdekel, látok benne lehetőséget. Saját felszereléssel rendelkezem, azonban forgatni nem szeretnék.

Diszkréció adott és elvárt. Magam a munkámra igényes vagyok, hiszen engem minősít. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, kérem, hogy itt az oldalon belül üzenjen nekem!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich

Alter: 30-40 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Kaloda, Kreuz, Nadel

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Arsch lecken, Bestrafung, CBT, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Electro Sex, Fisting, Fußfetisch, Herrschaft, Hoher absatz, Masochismus, Ohrpfeilgen, Peitsche, Pinzette, Pisse, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Angeln, Basteln, Bogenschießen, Computer, Internet, Kino, Kochen, Lesen, Schwimmbad, Spiel, Wissenschaft

Bücher

Abenteuer, Entertainment, Geschichte, Kunst, Religion, Roman, Romane, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich