ujvilag - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » ujvilag - Switch Männlich
ujvilag
22 Jahre alt, Switch Männlich, 187 cm
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2015. 10. 27.
Mitglied seit: 2015. 10. 23.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Kedves látogatóm!

Hosszútávú kapcsolatra tervező egyetemista vagyok. A fantáziám dús, de a tapasztalatom kevés, ezért szeretnék egy partnerrel mégjobban elmélyedni a BDSM fantasztikus világában.

Azok alapján, amiket eddig kipróbáltam switch vagyok, tehát mind a domináns, mind a sub énemet elő tudom hívni és abban szerepben képes vagyok élvezni a játékot; számomra nem akadály, hogy a partner csak az egyik oldalt preferálja.

Mint mondtam, hosszútávra tervezek. Ez lehet vagy kötetlen, vagy egy párkapcsolat attól függően, hogy a partnerrel hogyan alakulnak a dolgok.

Hogy kit keresek? Kizárólag a megjelölt tartományban látható életkorú és nemű embereket. Kérem, a többiek tartsák tiszteletben az elvárásaimat.
Ha ennél a felszínnél mélyebbre ásunk, akkor viszont egy olyan hölgyet, akivel azonos hullámhosszon vagyunk. Ez elvárható, ha az ember hosszútávra tervez. További elvárásom, hogy legyen kreatív, értelmes és kellő humorérzékkel tudja kezelni a környezetét. Fontos, hogy legyél te is kommunikatív. Én ezt a játékok kettőnkért játszom, szóval ha nem tudod, hogy mit akarsz legalább ötlet szintjén, akkor nem egymást keressük.

Soknak tűnik? Meglehet, de én se kínálok kevesebbet, hiszen annak a személynek, akivel a megtalálom a közös hangot én leszek a legjobb társa és a legkreatívabb partnere. Mind a lelkesedésem, mind a kreativitásom végtelen, így szinte mindenre vevő vagyok - az ésszerűség határain belül.

Hogy mire számíthatsz:
dominánsként: dominancia és enyhe büntetés. Köteleket, bilincseket és a szájpecket is szeretem. Pálca kifejezetten az egyik legjobb barátom. Ha csikis vagy, akkor biztosíthatlak, hogy végül könyörögni fogsz, hogy megkegyelmezzek. A feneked sem ússza meg az elpirulást. Orgazmus kontrollt imádom és ha úgy tartja kedvem hosszú ideig nem elégítelek ki. Szex csak akkor, ha megérdemled, ellenkező esetben csak a reményt hagyom meg neked, hogy még jobban szenvedj. Ha egyszer játszunk, akkor hagyj fel minden reménnyel, mert én leszek az akaratod az enyém.

szubként: Átadom magam és engedelmesen szolgállak. Imádom a lábadat, a lábujjaid közét. Engedelmesen hagyom, hogy megkötözz, vagy befóliázz úgy, hogy csak lélegezni bírjak. Ha úgy tartja kedved játszol velem, ha úgy, akkor kihasználsz szexuálisan. Minden napomat, minden gondolatomat te uralod. Te vagy a királynő, te vagy istenség; én csak szolgállak.

Örülök, hogy a végére értél, remélem tetszett az adatlapom és kapcsolatunk gyümölcsöző lesz.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: -35 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Anale spiele, Arsch lecken, CBT, Demütigung, Deres, Electro Sex, Hallsband, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Latex, Leder, Pens

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Dildos, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Fütterung, Masken, Schuh Fetisch, Vakuum, Vibratoren

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, dirty Talk, Folienverpackung, Fußfetisch, Haareziehen, Herrschaft, Jeans, Ketten, Kitzeln, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Rollenspiele, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Werkzeuge, Windeln

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Billard, Computer, Dating, Gesellschaft, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Museum, Musik, Oper, Party, Spiel, Tanz, Theater, Wissenschaft

Musik

Alternativ, elektronisch, Folk, Gote, Heavy Metal, Jazz, Klassik, Latein, Punk, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Abenteuer, Drama, Fantasie, historisch, Horror, Komödie, Kriegsfilm, Krimi, Science-Fiction, Serie, Thriller

Bücher

Geschichte, Poems, Religion, Roman, Romane