tomspencer - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » tomspencer - Submissiv Männlich
tomspencer
31 Jahre alt, Submissiv Männlich, 180 cm
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 46 Minuten zuvor
Mitglied seit: 2014. 02. 14.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Elkezdett érdekelni a cuckoldos játékok. Domináns párok szolgája szívesen lennék. lábimábadatra, taposásra, szóbeli alázásra meg még pár dologra. Illetve esetenként férfiak szolgája is lennék lábimádatra, taposásra.

Tamás vagyok. Erősen lábfetisiszta férfi. Szeretnék nőkkel ismerkedni. Ami igazán érdekel: lábimádat, alázás, taposás. Imádom ha egy nő megaláz a lábaival. Taposással, rugdosással, csúnya szavakkal, lábimádattal. Szeretem a verbális, lelki alázást úgy, hogy közben a hölgy tapos rugdos, pofoz.
Egy igazi láb és talpimádó srác vagyok. Állandóan vágyom a női talpakra, hogy érintsem, szagoljam, csókoljam, nyaljam.

Kimondottan szeretem ha izzadt, büdös, szagos zoknit, harisnyát, cipőt szagoltatnak velem és a számba gyömöszölik. Piszkos,szagos zoknit tisztára nyalatnak. Számomra az az igazi megalázás. A mennyország.
Lehetsz domináns, fetisiszta, switch, bizonytalan szubmisszív. Nem számít.

Nőktől szívesen vásárolok zoknit,harisnyát. De csak olyat ami igazán szagos amit előtte napokig hordott. Ha van ilyen hölgy aki napokig hord egy zoknit szívesen megvásárolnám tőle.

Vagy ha nem adja el akkor az is jó ha szagoltatná, masszíroztatná majd a végén nyalatná az izzadt lábait illetve cipőjét vagy csizmáját. Mondjuk sportolás vagy nagyobb séta esetleg egy hosszú munkanap után.

KERESEK olyan nőt aki lábait és cipőjét szagoltatná. Nálam tényleg nem számít mennyire büdös, izzadt a lába. Minél inkább annál jobb mivel imádom a nők lábainak illatát. Olyan nőt aki imád lábat és cipőt szagoltatni mint büntetési forma.

Ha van olyan hölgy vagy pár akik custom videókat is készítenek magáncélra akkor szívesen ismerkednék velük.

Megismerkednék továbbá olyan fetisiszta, vagy szubmisszív nővel aki velem egykorú vagy fiatalabb vagy idősebb akinek hasonlóan mint nekem lábfetisisizmusa van. Beszélgetni róla vagy akármi más...

Képet nem küldök inkább a személyes találkozót szeretem egy rövid levelezés után. Kamusok,hazugok kíméljenek!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant TV oder TS, Fetischist Weiblich, Fetischist TV oder TS, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, dominant Weiblich - dominant Männlich, dominant Weiblich - Unsicher Weiblich, dominant Weiblich - Unsicher TV oder TS, Fetischist Weiblich - dominant Weiblich, Fetischist Weiblich - dominant Männlich, Fetischist Weiblich - Fetischist Weiblich, Fetischist Weiblich - Fetischist Männlich, Fetischist Weiblich - Unsicher Weiblich, Fetischist Weiblich - Unsicher Männlich, Unsicher Weiblich - Unsicher Weiblich

Alter: 18-60 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Bisse, Bondage, Peitsche

Regt an

Bestrafung, Demütigung, dirty Talk, Einschließung, Fußfetisch, Fütterung, Hallsband, Herrschaft, Ohrpfeilgen, Rollenspiele, Schmerz, Schuh Fetisch, Strümpfe

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Internet, Kino, Lesen, Theater

Filme

Aktion, Drama, Horror, Informativ, Kriegsfilm, Krimi, Romantik, Science-Fiction, Serie, Thriller

Bücher

Roman, Wirtschaft / Business