terembura - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » terembura - dominant Männlich
terembura
27 Jahre alt, dominant Männlich, 179 cm, 78 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 18 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2014. 02. 03.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (2 Bewertung)
Üdv!

Kb. 2003-4 (14-15 voltam) óta érdeklődöm a BDSM iránt, de csak kb 2006 óta gyűjtöm a valódi tapasztalatokat. Érdekes, hogy az edzést is 2003-ban kezdtem. Eleinte csak finoman, érdeklődve volt jelen a BDSM, és ez fejlődik egyre betegebbre (szerintem mindenkinek, aki foglalkozik vele, idővel folyamatosan tágulnak a határai).

Ha a képeim eredetiségével kapcsolatban kételyed támad, (sajnos szokott ilyen lenni) akkor vagy rossz emberekkel találkoztál eddig, vagy nem látsz a saját korlátaidon túl.

Kedves vagyok és néha vicces. Ez egy ördögi trükk. A szex elején sokan meglepődnek, hogy ott viszont ki/mi vagyok.

Az átlagnál jobban ismerem az embert, mint élőlényt (anatómia és szellem szempontjából egyaránt). Persze ez még nem sok tudás, tanulni kell még.

A NŐ számomra CSODÁLATOS ÉS ENNEK ELLENTÉTE EGYSZERRE. A csodálni-való tulajdonságok olykor erős túlsúlyban vannak, itt kezdődnek a jó nők.

Fontos, hogy keresem a hozzám illő nő(k) társaságát. Imádom a hozzám illő nőket.
A tökéletesen hozzám illő nőt még nem találtam meg. Sajnos.
A perverz, érdekes, izgalmas, kíváncsi, intelligens nő az, ami izgat engem. Persze nem árt, ha szép is. Ha ilyen vagy, jelentkezz! Az engedelmességre való hajlam előny.

Fasza szitu szexhez, amit szeretek csinálni: a szabad ég alatt éjszaka a városban, elbújva egy fa mögött, az úttól pár méterre, vagy lakóházak, vagy híd, vagy gyár mögött/alatt/felett, stb., és közben alig ismerlek, de egészséges vagy, és megduglak.
De néha az is elég, ha csak azt teszed, amit mondok, semmi többet (az engedelmesség izgató).

Ha többet akarsz tudni, vagy érdekellek, írj! Komolyan!
Sokan visszatérő látogatói az adatlapomnak anélkül, hogy mernének írni. Ez szégyenletes. Szóval írjál!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Paare
dominant Weiblich - Unsicher Weiblich, Fetischist Weiblich - dominant Weiblich, Fetischist Weiblich - Fetischist Weiblich, Fetischist Weiblich - Unsicher Weiblich, Submissiv Weiblich - dominant Weiblich, Submissiv Weiblich - Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich, Submissiv Weiblich - Unsicher Weiblich, Submissiv Weiblich - Switch Weiblich, Unsicher Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - dominant Weiblich, Switch Weiblich - Fetischist Weiblich, Switch Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - Switch Weiblich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Deres, Einguss, Kaloda, Kerzenspiele, Kreuz, Nadel, Vakuum

Regt nicht an, aber wir können

Electro Sex, Piercing, Rollenspiele

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Filmen, Fisting, Fotografie, Gummi, Haareziehen, Herrschaft, Hoher absatz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Massage, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Pisse, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Computer, Fitness, Kochen, Spiel, Wissenschaft, Zeichnung