tejfelesszaj - Fetischist Männlich

Alle BDSM Partner » Fetischisten » tejfelesszaj - Fetischist Männlich
tejfelesszaj
49 Jahre alt, Fetischist Männlich, 170 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 2 Tage zuvor
Mitglied seit: 2015. 09. 21.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Különleges férfi vagyok, különleges vágyakkal.
Fetisisztaként gondolok magamra,de vannak bennem domináns vágyak is,gyenge fokozatban.
Legerősebben az erényöv viselése, a lekötözés, a maszkok és a pelenkázással kapcsolatos játékok izgatnak. Örömmel öltözöm be nőnek is, de teljesen heteró férfi vagyok.
Keresem azt az egyetlen egy domináns Hölgyet, aki ezekben a különleges vágyakban örömét lelné velem, és időnként hajlandó lenne a fordított szerepre is, persze nagy fokú tisztelettel és szeretettel övezve a karjaimban a játék alatt.
Vigyáznék Rád !
A nőt, akit keresek, szeretném boldoggá tenni minden téren. Párkapcsolatot keresek, tartós, állandó társat, NEM ALKALMI bohóckodást, de a BDSM minden napos legyen az életünkben.
Erősen vágyom a szenvedés érzésére is,teljes átadással és irányítással,amit a Hölgy párom diktál nekem.
Mazohista vagyok, sok mindent kibírok és élvezem is a kínokat, de csak olyan Hölgynek tudok behódolni, aki valamilyen szinten el tud "varázsolni" és le tud győzni.
Ha legyőzött, azzal nagyon boldoggá tett engem, viszont rögtön alakul bennem a vágy, hogy kicsit visszaadjak a kölcsönből. :) ( Lehet switch vagyok ).

Kedves,intelligens,de egyszerű gondolkodású férfi vagyok. Nem vágyom nagy dolgokra,bonyolult helyzetekre, egyszerűen szeretnék boldog lenni és Téged is azzá tenni !
Kérlek szép Hölgy keress meg,ha úgy érzed érdemes vagyok rá. Várom a leveled.

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Einschließung

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Bestrafung, Bondage, CBT, Cross-Dressing, Demütigung, Einguss, Electro Sex, Fütterung, Hallsband, Herrschaft, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Latex, Masken, Masochismus, Pisse, Sadismus, Schmerz, Tracht Prügel, Werkzeuge, Windeln