tanulnek - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » tanulnek - dominant Männlich
tanulnek
34 Jahre alt, dominant Männlich, 180 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 05. 13.
Mitglied seit: 2015. 12. 09.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
A nevem elsőre talán megtévesztő lehet. Nem vagyok szubmisszív. És nem, nem szexet akarok tanulni!

Elsőre biztos fura lesz, és mindjárt jól le is rombolom a "domináns imidzset", de ez most akkor is erről szól. Új vagyok e téren, nincs benne tapasztalatom, gyakorlatom. Az biztos, hogy a domináns oldal vonz, de az is biztos, hogy csak és kizárólag szexuálisan. Olyanokkal szeretnék ismerkedni, beszélgetni, akik megosztanák velem a tapasztalataikat. NEM! Még mindig nem a szexről!

Az ismerkedési vonulata érdekel a dolognak. Miben más egy szubmisszív szexuális beállítottságú nővel való ismerkedés? Mit csinál az ember máshogy? Egyáltalán honnan lehet sejteni, hogy ez a nő ilyen? Nyilván most nem a pixie-ről beszélek, ahol ott áll az adatlapon, sokkal inkább a való életről. Egyáltalán létezik ilyen? Lehet, hogy valaki csak a hálón belül birtokolja ezeket a szerepeket?

Nyilván nem lehet leegyszerűsíteni erre a pár kérdésre a témát, és abban sem vagyok biztos, hogy érthetően tudtam leírni, amit szerettem volna. Minden esetre mindenki véleményét szívesen várom, persze csak a megfelelően kulturált szinten! Mivel nem vagyok még VIP, sajnos nem fogok tudni mindenkinek válaszolni.

Gesprochene sprachen

Ungarisch