talbuk - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » talbuk - dominant Männlich
talbuk
34 Jahre alt, dominant Männlich, 178 cm, 81 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 5 Tage zuvor
Mitglied seit: 2012. 01. 03.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Hogy miért is érdekel a BDSM? Nos, elég nagy bizalom kell hozzá, és ha igazán jól akarja csinálni az ember, akkor nagyon jól kell ismernie a partnerét. Ezek által, úgy vélem, sok apró kis vita, konfrontáció a párral kiküszöbölődik, így jóval stabilabb és tartósabb lesz, mint az átlagos kapcsolatok. Én legalábbis így gondolom.

Egy kicsit magamról: A BDSM iránt érdeklődő, Rubik kockázni tudó, animerajongó vagyok, akit kezd megfertőzni a SteamPunk láz és saját járműnek egy TARDIS-t választanék.
Kék szemű; hosszú, göndör, barna hajú ifjú vagyok.

Egyelőre nem keresek, több okból is, többek közt például, hogy nincs helyem és nem tudnék utazni. Inkább ismerkedés, ismereteim bővítése céljából regisztráltam. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehetne előbb utóbb egy ismertségből esetleg valami komolyabb, de úgy gondolom jobb előre tisztázni, hogy még egy darabig nem állok készen komolyabb kapcsolatra.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-35 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch