szulejman - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » szulejman - dominant Männlich
szulejman
36 Jahre alt, dominant Männlich, 181 cm, 85 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 08. 18.
Mitglied seit: 2016. 04. 05.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
sziasztok.
Ismerkedem ezzel a BDSM világgal mert izgalmasnak találom.Szívesen beszélgetek erről a világról tapasztaltabb emberekkel akik kicsit segíthetnek hogy eligazodjak.
Szívesen ismerkednék főleg hölgyekkel akik szeretik ha alárendelt szerepet töltenek be,keresném azt a rabszolga hölgyet aki élvezi ha használják a testét,szereti a kikötözést,kedveli a tágítást vagy kipróbálná az ökölsexet, aki szereti és meri élvezni a sexnek ezt az oldalát!De ha akad az oldalon olyan pár ahol a hölgytag magára ismer a fent leírtakban bátran írjanak ők is.
Különösen érdekel ha valakinek extrem perverz fantáziája van és le is meri írni,szívesen leveleznék olyan emberekkel akik el merik engedni a képzeletüket aztán ha kellően szimpatikusak vagyunk ki tudja talán közösen meg is lehet valósítani azokat! ;-)
Elsősorban elhanyagolt,kiéhezett hölgyek ismeretségét keresem vagy olyanokét akik otthon nem merik vagy nem élhetik meg fantáziájuk sötétebb oldalát!

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Augenverbund, Ohrpfeilgen, Prostata Massage, Rollenspiele, Vibratoren, Werkzeuge

Regt nicht an, aber wir können

Public Sex

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Bestrafung, Demütigung, Deres, Fisting, Gangbang, Hallsband, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pinzette, Pisse, Tracht Prügel, Unterwäsche

Interesse Bei anderen gebieten

Musik

Heavy Metal, Rock

Filme

Abenteuer, Aktion, Animation, Fantasie, Komödie, Serie, Sex / Porno, Western

Bücher

Geschichte