szintaib - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » szintaib - dominant Männlich
szintaib
41 Jahre alt, dominant Männlich, 183 cm, 95 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 29.
Mitglied seit: 2011. 03. 21.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (2 Bewertung)
Na ezeket az írásokat tartom pont semmire sem jónak, az ember fogalmazza meg önmaga egy részét néhány sorban.
Szerencsére ennél kicsit bonyolultabb vagyok.
Néhány sorban mégis.
Azt hiszem a legfontosabb amit magamról elmondhatok hogy precíz, megbízható ember vagyok. és nagyon nyugodt. Szeretem a változatosságot, mindannak ellenére hogy néha fárasztónak találom.
Személyiségem megformálásában sokat számított hogy egy időben sokat utaztam, hol sok pénzből hol kevésből. Úgy érzem megláttam az emberiség legfőbb éltetőit, és megértettem a mindenek felett álló értékes dolgokat.

Amit szeretek: Szeretem azokat az embereket akik elfogadják a sorsukat és megbékélnek azzal amik ők maguk. A megbékélés hozza azt az állapotot amiben szabadságra lel a szolga és a Mester is egyaránt. Mindenki tudja hogy mit vár, vagy mit kaphat a világtól. Egyéniségek ők, akik ismerik önmagukat, és tudják mire van szükségük.

Amit nem szeretek: A következetlenség. Véleményem szerint az ilyen emberekben nincs semmi rendszer, minden szépet és jót ami ebben a világban van az adott szituációnak rendelnek alá ezért minden csak eszköz számukra. Káoszt teremtenek maguk körül, soha nem lesz egyensúlyban az életük, nem találnak önmagukra.

Amit mindennél jobban izgatónak tartok: Térd zokni, vagy harisnya, rakott szoknya. Ez a kombó valahogy előhozza belőlem azt az állatot amik valaha lehettünk a dzsungel mélyén, amikor még tényleg kinyírtuk egymást mi férfiak egy-egy nőért. Tisztelem azokat akik így öltöznek, sajnos egyre kevesebben teszik. A szoknya pont az a viselet ami megmutatja a nőt, bájait, de sejtelmessé is teszi, rejti a célt.

Tanga bugyi vagy telebugyi? Telebugyi.

Mindamellett hogy kimért vagyok és megválogatom a szavaimat, a ribanc és kurva szavak számomra az érettség jellemzői.

Amit a dominanciában szeretek: A véres kínzás annyira nem kenyerem, bár a mazó lányokban becsülöm, tisztelem és kedvelem hogy teljesítik, elviselik Uruk által kiszabott büntetést. Lelki, agyi harc az amit vívni szeretek. Harc úgy, hogy határok dőljenek meg. Valami célja legyen a küzdelemnek, a szexnek. Fontosnak tartom hogy az egész történjen mindenki örömére.
Amit keresek: Hosszútávú, de kötetlen kapcsolat, ahol két fél összehangolódik, és kölcsönösen élvezik egymás társaságát. Olyan szub lánypartnert keresek akiben megvan a kellő motiváltság, ismeri vágyait, hajlandó új dolgokat kipróbálni, és kommunikatív.
Egy jó Mester előre megérzi, milyen falakat kell sub-jában ledönteni ahhoz hogy lelki társak lehessenek.
Nem élettársat keresek egyenlőre. Ismerkedni szeretnék, elsősorban csevegni olyan szub, vagy szub mazó lánnyal akinek szimpatikus a reglapom.
Mindenkinek válaszolok, hiszen ez a minimum.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich

Paare
dominant Weiblich - Unsicher Weiblich, Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich, Submissiv Weiblich - Submissiv Männlich, Unsicher Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - dominant Weiblich, Switch Weiblich - Fetischist Weiblich, Switch Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - Switch Weiblich

Alter: 18-33 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Atemkontrolle, Breast Torture, Ketten, Latex, Masken, Menstruation, Pens, Pisse, Prostata Massage, Schmutz

Regt an

Anal-Sex (geben), Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Fisting, Folienverpackung, Fütterung, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Leder, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Dating, Fernsehen, Gesellschaft, Internet, Kochen, Restaurant, Wintersport

Musik

Disko, Drum'n'Bass, elektronisch, Heavy Metal, Klassik, Pop, Rap, Rock

Filme

Abenteuer, Aktion, Fantasie, historisch, Informativ, Märchen, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno

Bücher

Gastronomie