szexterapia - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » szexterapia - dominant Weiblich (Domina)
szexterapia  - Domina Érd
39 Jahre alt, dominant Weiblich, 169 cm, 110 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Érd
Letzter Login: 20 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 07. 17.
VIP
$Finanziell$
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szexuálterápia ...lett volna a nick, csak a rendszer túl hosszúnak találta.

Beszélgessünk...

Kedves szexuális vágyakkal, néha gondokkal terhelt érdeklődők...
Akik itt is oly sokan vagytok :-)

Szeretnéd elmesélni a legtitkosabb, talán már perverznek is gondolt vágyaid valakinek, de nem mered még magadnak sem igazán megfogalmazni?

Sokféle izgalmas videót és képeket nézegetsz neten, de nincs akivel meg tudnád beszélni, mi mindenre gondolsz?
Szereted a párod (ha van), mégis hajt a kíváncsiság, ismerkedsz, csevegsz, néha találkozol is, de még a haveroknak sem tudod elmesélni miket éltél meg vagy mik járnak a fejedben?

Ha szeretnél a szexről beszélgetni elég mélyrehatóan, keress meg.

Beszélgethetünk többféleképpen, akár csak az autódban ülve, ha sietsz A-ból B-be, akár nálam kellemesen kényelmesen a kanapén, akár úgy, hogy te a ruháidat eldobálva fekszel a kanapén, közben még esetleg masztizol is, mert felizgatnak a gondolataid...
Lehet előre egyeztetve megfelelő időt rászánva csak csevegőn (hangouts/skype), vagy telefonon is "gyógykezelést" kérni. :-)
Általában reggel 7-9, déltájt 12-13 között és délután 16 óra után tudok nyugodtabban ráérni. A napközbeni időben van egyéb elfoglaltságom is. Időpont egyeztetés szükséges. :-)

Mindenképp tudd, hogy ez nem profi megoldás, nem pszichológus vagyok, viszont nem is ingyen beszélgetnénk - nem véletlen az anyagias kategória - erre figyelj oda kérlek.

Sokféle dolgot megéltem már, és bevallom, bár nem rendelkezem orvosi diplomával, ami egy klasszikus értelemben vett szexuálterapeutának van, sokszor egy kiadós beszélgetés is nagyon sokat tud segíteni - főleg, ha kellemes környezetben közben magadon és a feszültségeiden is tudsz könnyíteni.

Erről vagy röviden és célirányosan privin válthatunk pár sort, mit hogyan, vagy telefonon 1-2 percben el tudom mondani.
A "rendelési idő" előre egyeztetve történhet, akár csak virtuálisan, vagy telefonon beszélünk fél-egy órát, avagy személyesen találkozva. Hétköznap reggeleken fél8-fél9 között, 12-13h között, és délután fél5 után lehetséges. Hétvégén is megoldható, ha előre egyeztetjük.
Személyes találkozót megelőzően szeretnék 1-2 szót váltani telefonon, képet cserélni is... Ezen se akadjunk fenn, ha valóban találkoznál velem.
Hajrá... szavakra, gondolatokra, vágyakra fel :-)

Ha épp nem vagyok itt elérhető, írj üzenetet, ígérem, hogy fogok reagálni.

Sokan kérdezték: nem, ez elsősorban valóban nem szexről, hanem beszélgetésről szól, bár nem kizárt, hogy a terapeuta is elcsábulhat a beszélgetésen túl, de aki csak dugni akar, az ne is írjon, van itt bőven megdugható nő anyagiasan...

Fontos azt is tisztázni, hogy nem szerepjátékos vagyok, a 'doktornő'-séghez a valóságban is közelítek apránként, a célom az őszinte, nyílt, szókimondó beszélgetés a szexről és nem az, hogy egy játékos helyzetbe beleképzeld magad. Ennek a beszélgetésnek része lehet, hogy felizgulj, de nem úgy, hogy én domina, vagy bármi elképzelt valaki legyek. Én én vagyok.
Köszönöm. :-)

Ha valaki már tudja a számom, de ragaszkodik ahhoz, hogy számkijelzés nélkül hívjon, viszont nem ér utol telefonon, legyen oly kedves és szánjon rá pár percet, írjon egy levelet is, hogy tudjam, ki keresett. Köszönöm :-)


NEM vagyok Úrnő. Ha a megszólítással gondod lenne, szólíts 'doktornő'-nek, vagy majd a keresztnevemen.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant Männlich, dominant TV oder TS, Fetischist Weiblich, Fetischist Männlich, Fetischist TV oder TS, Submissiv Weiblich, Submissiv Männlich, Submissiv TV oder TS, Unsicher Weiblich, Unsicher Männlich, Unsicher TV oder TS, Switch Weiblich, Switch Männlich, Switch TV oder TS

Alter: 18-60 Jahre

Kontaktdaten

Email: Nur für Mitglieder

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Fußfetisch

Regt nicht an, aber wir können

Hallsband, Pisse, Rollenspiele, Transvestivismus

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Fisting, Folienverpackung, Fotografie, Fütterung, Gangbang, Gummi, Haareziehen, Herrschaft, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pens, Piercing, Pinzette, Prostata Massage, Public Sex, rasieren, Sadismus, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge, Windeln

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Basteln, Bummeln, Computer, Dating, Fernsehen, Fitness, Gartenarbeit, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Reinigung, Restaurant, Schwimmbad, Spiel, Tanz, Theater, Tiere, Tischtennis

Musik

Funky, Hip-Hop, Pop, Rap, Reggae, Rhythm'n'Blues, Rock, Rock'n'Roll, ska, Soul

Filme

Abenteuer, Aktion, Animation, Drama, Familie, Fantasie, Komödie, Krimi, Märchen, Romantik, Serie, Sex / Porno

Bücher

Abenteuer, Entertainment, Erotisch, Roman, Romane, Zeitschriften / Magazine