szasza992 - Unsicher Weiblich

Alle BDSM Partner » unsichere » szasza992 - Unsicher Weiblich
szasza992
24 Jahre alt, Unsicher Weiblich, 163 cm, 65 kg
Wohnort: Dänemark, Hovedstaden, Koppenhága
Letzter Login: 4 Tage zuvor
Mitglied seit: 2014. 06. 13.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (3 Bewertung)
CSAK OLVASGATNI VAGYOK ITT! AMÚGY IS KÜLFÖLDÖN ÉLEK!!!

Adatlapom többi része régi, eredeti bemutatkozó szövegem, amit nem volt kedvem frissíteni, úgyhogy nem is muszáj innentől kezdve olvasni. A magamról rész az igaz még mindig, a többi nem teljesen állja mindenhol a helyét.

Sziasztok!

Elsősorban nézelődni (és párkeresés céljából) vagyok itt, elég új vagyok a témában, viszont mindig is izgatott. Egy olyan partnerre vágyom, aki nem ítéli el az ilyesfajta vágyakat, épp ezért vagyok ezen az oldalon. Abszolút kezdő vagyok, szóval fogalmam sincs, hogy valóságban mennyire bírnám, bármennyire is felizgat a dolog.
Engem a BDSM-nek valszeg egy visszafogottabb fajtája érdekel, ahol egy párkapcsolat keretein belül tágíthatjuk a határainkat (vagyis inkább Te az enyémeket), ha olyat teszek/mondok megbüntet, de nem brutálisan, csak amennyire kell. Tehát a durvább dolgok annyira személy szerint nem érdekelnek, de egy szigorú és következetes párra lenne szükségem. Ezek a dolgok eléggé felizgatnak, ha látom, olvasom, viszont őszintén szólva, nem tudom, hogy a valósában mennyire tudnám kivitelezni. A kíváncsiságom hozott erre az oldalra. Másrészről, mivel párkapcsolatot szeretnék, legyen a férfinak gyengéd és szeretgetős oldala is, szerintem mondjuk ez evidens egy kapcsolatban.

Ha nem válaszolok vissza, annak megvan az oka, sajnálom, felesleges köröket ne fussunk. Korhatárt nagyon max. 35 év, lássuk be, fiatal vagyok, nekem elég sok mindent meg kell még élnem. A távolság pedig attól függ...illetve kérlek, valami képet az arcodról légyszi, ha ismerkedni szeretnél velem.

Magamról picit: 23 éves vagyok, egyetemista Koppenhágában, szeretek sportolni, olvasni, filmet nézni, bulizni...szóval megvan a saját életem, amibe csak alkalmi szexkapcsolat nem férne bele.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Alter: 23-30 Jahre
Höhe: 173- cm

Ziel der Partnersuche

Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Bisse, Chinesische Bälle, Deres, Dildos, Haareziehen, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Pens, Schmerz, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Regt nicht an, aber wir können

Fotografie, Fütterung, Ketten, Masturbation, Pinzette, rasieren, Stichelei

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Massage, Oral Sex (geben), Peitsche, Tracht Prügel

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Billard, Dating, Fitness, Gesellschaft, Internet, Kino, Lesen, Party, Tanz, Theater, Tiere, Wissenschaft

Musik

Disko, Hip-Hop

Filme

Animation, Drama, Familie, Fantasie, Komödie, Märchen, Musical, Romantik, Serie, Thriller

Bücher

Erotisch, Jugend, Roman, wissenschaftlich