svetlana - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » svetlana - dominant Weiblich (Domina)
svetlana  - Domina Pest
29 Jahre alt, dominant Weiblich, 175 cm, 55 kg
Wohnort: Ungarn, Pest
Letzter Login: 2016. 10. 05.
Mitglied seit: 2015. 11. 17.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 5.50 Punkte (2 Bewertung)
Ha úgy érzed méltó vagy a társaságomra (de csupán akkor!) írj egy bemutatkozó levelet számomra. Legyél független és alázatos! Két véglet nem érdekel!

1, 45 feletti mecset bámuló hasas papik
2, még szűz vagy nagyon fiatal épp húsz éves kisfiúk

Mire számíthatsz tőlem?

Én sosem hazudok! Csak olyan férfival játszom aki valamilyen szinten engem is felizgat! Nem vagyok anyagias így ha nem tetszel ajánlhatsz pénzt akkor sem foglalkozom veled! Nem párkapcsolatot keresek, ha csak dugni akarok arra van emberem. Egy szub pasas kell ! Hogy mire? Hogy ha épp rossz kedvem van valakin kitöltsem, na meg nagyon élvezem is ha szenvedsz! Azt szokták mondani nagyon könyörtelen vagyok! Az tény szeretem összetörni a férfiasságot, addig nyúzni még vérzik és teljesen eltorzul. Többek között : Taposni,kötözni,viasz,tűkkel díszíteni,herét ütni-rúgni (nem színjáték módra), a kifröccsent spermádat feltakarítod magad után! Ha persze eme fájdalmak közepette képes leszel elélvezni. Leszopni nem foglak ahhoz keress egy ribancot! A sperma látványa vonz! Elképzelhető hogy fejni foglak de nem ám pár percig , hanem még meg nem unnom. Köszönet nem lesz benne hidd el! :)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Männlich

Alter: 25-35 Jahre
Höhe: 178-190 cm
Gewicht: 68-80 kg

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Blut, CBT, Demütigung, Doktor Fetisch, Einschließung, Feuer, Fütterung, Gummi, Hoher absatz, Ketten, Latex, Massage, Melken, Messer, Nadel, Oral Sex (geben), Sadismus, Schmerz, Unterwäsche, Vakuum