subotparhoz - dominant/Switch Paar

Alle BDSM Partner » Paare » subotparhoz - dominant/Switch Paar
subotparhoz
31 Jahre alt, dominant Männlich, 183 cm, 81 kg - 30 Jahre alt, Switch Weiblich, 165 cm, 51 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2015. 10. 09.
Mitglied seit: 2015. 06. 12.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 1.00 Punkte (1 Bewertung)
Üdv a lapunkon!

Ismerkedési szándékkal regisztráltunk fel, elsősorban hogy találjunk magunk mellé egy finom kis szub hölgyeményt, aki szívesen élvezné az életet és persze a játékot egy fiatalos párossal. Mindketten biszexek vagyunk, nyitottak, nagy szexuális étvággyal rendelkezünk. Tartós kapcsolat kialakítása lenne a fő célkitűzésünk.

Az Úr nálunk domináns, kedveli perverzebb játékokat, a szadizmust, a teljes alárendeltséget, kiszolgáltatottságot és behódolást a szub részéről. Majd 9 éves tapasztalattal bír ezen a téren.
Hölgyünk párkapcsolaton belül szubmisszív, más felé ezt nem tudná elképzelni, sem elfogadni, hogy más uralkodjon rajta. Kifelé, főleg hölgyek irányába inkább irányító pozícióban tetszeleg, ahol saját maga és Ura igényei szerint irányít. Még nem volt sok tapasztalata ilyen téren, de szeretne fejlődni és megtapasztalni az uralkodást is.

Bár leírtuk, hogy hölgyet keresünk, tudjuk, úgyis jelentkezni fog legalább 30 pasi, hogy majd ő lesz a kivétel. Nem valószínű, de azért megadjuk a lehetőséget, hogy részletesen bemutasd magad nekünk. Ami elvárás, hogy maximálisan bevállalós légy, lehetőleg minél perverzebb, alázatosabb, egy igazi csicska. Légy független. (Nem fogunk ahhoz igazodni, hogy mikor tudsz ellógni az asszonytól pár órára.) Tudd, hogy mit akarsz, ne itt derüljön ki, hogy megbeszéltek feléhez nincs bátorságod. Pontosság és korrektség adott és elvárt. Tehát még egyszer, részletes bemutatkozást kérünk rólad, a lehetőségekről, a szabadidődről. Akinél nem tartalmazza ezen pontokat a levele, azt úgy vesszük, hogy komolytalan, vagy nem olvasta el a lapunkat vagy nem érdekelte, hogy mit kérünk tőle, és válasz nélkül törlésre kerül.

Az itt szereplő képeken mi vagyunk, nem küldünk emailben senkinek további képeket és nem is kérünk intim v arcos fotót. Aki küld, annak megköszönjük a megelőlegezett bizalmat, de élő találkozásnál dől el úgyis a szimpátia, nem kép alapján. Hosszas levelezés és a nethuszárkodás nem a mi asztalunk, 3-4 levélváltás után, ha úgy látjuk, van benned lehetőség adunk/kérünk egy telefonszámot, megbeszélünk egy találkozót és meglátjuk működik-e a kémia.

Aki eddig eljutott, azért megnyugtatjuk, hogy nem vagyunk emberevők, de aki regisztrált már hasonló oldalra, az tudja, hogy milyen sok tolakodó, kamus, neten kompenzáló idióta ember létezik, velük nem kívánunk kontaktot, a többiek, főleg a hölgyek ismerkedési szándékát viszont szívesen vesszük.

Levélkorlát miatt türelmedet kérjük.

Sok sikert mindenkinek, köszönjük, hogy benéztetek!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Submissiv Männlich

Alter: 18-40 Jahre
Höhe: 160- cm
Gewicht: -65 kg

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Einguss, Einschließung, Fußfetisch, Gangbang, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kerzenspiele, Leder, Massage, Nippel, Oral Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Pisse, Sadismus, Schmerz, Schmutz, Schuh Fetisch, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Billard, Computer, Internet

Musik

Alternativ, Disko, elektronisch, Gote, Rock

Filme

Aktion, Animation, Fantasie, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Science-Fiction, Sex / Porno

Bücher

Erotisch, Roman, Romane, wissenschaftlich