submazoszuka - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » submazoszuka - Submissiv Weiblich
submazoszuka
41 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 156 cm, 48 kg
Wohnort: Ungarn, Borsod-Abaúj-Zemplén, Miskolc
Letzter Login: 14 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 10. 12.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (2 Bewertung)
Üdvözlök minden látogatot 41 éves Miskolci submazo szuka vagyok ferjezet. Sajnos a ferjem nem tudja a vágyaim kielégíteni ezert keresek Domináns férfiakat akik mint egy tárgyat használnának. Nyitott vagyok szemelyes találkozora de akár online szolgaságra is jlenleg egy online Dom irányít utasít feladatokra és egyben nyílvánosság hozatalom is az ő kezében van. Utasítására teljesen kiadom magam az érdeklődöknek mind elerhetőség területén mind fotok formájában. Várom a megkeresésüket tisztelettel submazo szuka Gzdám számára a (joszág)
A Gazdám parancsára szeretném kiegészíteni a bemutatkozásomat. Olyan Urat vagy Urakat keresünk, aki gátlástalanul megszopatna minél cikibb helyeken, nyilvánosan is természetesen. Meztelenül használhatna, mint egy utolsó ringyót, a vágyai kielégítésére. Erőszakos mélytorkoztatás, leköpés, felpofozás, hajtépés lehet, a gecit és a pisát is lenyelem parancsra. A gazdám nem lenne ott, ezért képekkel is kellene dokumentálni a megalázásomat. Választani a gazdám fog, nekem nincs beleszólásom abba, hogy kinek ad oda. Alázatosan kérem, hogy ne csak egy-két szavas jelentkezéseket írjanak, hanem lehetőleg minél részletesebben írják meg az elképzeléseket, hogy annak alapján választhasson a Gazdám.
alázatos mariann szuka

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant Männlich

Alter: 40-60 Jahre

Ziel der Partnersuche

Virtuelle Beziehung / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Demütigung, dirty Talk, Einschließung, Fotografie, Fütterung, Gangbang, Haareziehen, Kaloda, Kerzenspiele, Kreuz, Masken, Masochismus, Oral-Sex (geben), Peitsche, Public Sex, Schmerz, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Computer, Dating, Internet

Musik

Latein, Rock

Filme

Sex / Porno

Bücher

Abenteuer, Roman, Romane