submazolanyt - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » submazolanyt - dominant Männlich
submazolanyt
31 Jahre alt, dominant Männlich, 177 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, budapest
Letzter Login: 2016. 11. 23.
Mitglied seit: 2012. 10. 23.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Sub, mazo beállítottságú alázatos lányt, vagy hölgyet keresek, 18 éves kortól egészen 46 éves korig. Csak egy valakit szeretnék találni ilyen kapcsolatra.

Magamról annyit érdemes tudni, hogy a való életben egy teljesen normális, 30 éves, budapesti férfi vagyok. Ezen érdeklődésemen és beállítottságomon kívül egy mások szerint kedves, intelligens, barátságos, közvetlen, nyitott, és széles látókörrel rendelkező férfi vagyok, akivel mindenféléről el lehet beszélgetni. Ami a munkámat illeti, informatikusként és egyben vállalkozóként dolgozom.

A BDSM, és perverzebb dolgok már jó pár éve érdekelnek. Mindig is vonzott a domináns beállítottság, és az, hogyha kiélhetem "uralkodási" vágyamat egy szolgalelkű, szófogadó lányon. Egyszer volt egy ilyen kapcsolatom, tehát van benne tapasztalatom, de most újra keresek.

Olyan lányt keresek, aki azt kedveli, ha az alkalmakon kívül teljesen normális értelemben tud lenni/beszélgetni egy férfivel, és csak az alkalom során élik ki közös vágyaikat, kölcsönös örömszerzés céljából.

Ha a hirdetésem felkeltette érdeklődésedet, akkor írj bátran! :) Szófogadó, alázatos és szolgalelkű lány és hölgy jelentkezését várom, a részleteket a levelezés során megbeszélhetjük (hogy pontosan mit vállalsz, részemről mi lenne az elvárás, Neked mik a vágyaid és mi izgatna stb.) Ha finomabban szeretnéd kiélni ezen vágyaidat, vagy durvábban, akkor mindkettőre van lehetőség, ebben igazodom hozzád.

Ha bizonytalan vagy, és egyelőre csak levelezni szeretnél ebben a témában, vagy kérdéseid lennének, akkor is szívesen állok rendelkezésedre. Várom leveledet!

Üdvözlettel: László Úr

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-46 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Atemkontrolle, Bisse, CBT, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Filmen, Folienverpackung, Fotografie, Fütterung, Gangbang, Gummi, Kitzeln, Kreuz, Leder, Masken, Menstruation, Nadel, Peitsche, Piercing, rasieren, Schmerz, Schmutz, Stichelei

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Fisting, Fußfetisch, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Latex, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pens, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, Public Sex, Rollenspiele, Sadismus, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge, Windeln

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Computer, Fußball, Internet, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Musik, Theater, Wissenschaft

Musik

Disko, elektronisch, Folk, Klassik, Pop, Reggae, Rock, Techno

Filme

Abenteuer, Animation, Fantasie, historisch, Informativ, Komödie, Science-Fiction, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Abenteuer, Esoterisch, Gastronomie, Geschichte, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich