sublia - Submissiv/dominant Paar

Alle BDSM Partner » Paare » sublia - Submissiv/dominant Paar
sublia
39 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 170 cm, 59 kg - 50 Jahre alt, dominant Männlich, 176 cm, 90 kg
Wohnort: Ungarn, Csongrád
Letzter Login: 2016. 03. 25.
Mitglied seit: 2015. 09. 28.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Urammal együtt hirdetek. Sub és mazo vagyok, uram minden kívánságát teljesítem. Nem 24/7-ben. Általában teljesen átlagos párnak tűnünk. Az együtt töltött idő legnagyobb részében „normális” pár vagyunk, uram igazi férfiként viselkedik, én pedig nőnek érzem magam mellette. De bármikor uram rendelkezésére állok, amikor erre kér, illetve utasít. Bármikor, bárhogyan használhatja a testem, kiköthet, fenyíthet, akár másnak is odaadhat használatra, mindig engedelmeskedem.
Uram kívánságára és az én tetszésemre is szeretnénk kicsit színesíteni dolgainkat. Szívesen bevonnánk másik sub, vagy mazo lányt gazdámnak további használatra.
Besegíthetne akár egy dom, vagy domina is a nevelésembe gazdám jelenléte, vagy megbeszélt metódus alapján. Ha uram utasít, neki is szót kell fogadnom. De csak ha utasít, egyébként más nem rendelkezhet velem.
Szívesen ismerkednénk akár dom-sub párral is.
A beérkező jelentkezéseket, leveleket mindketten olvassuk.
A képeken én vagyok.

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Electro Sex

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Deres, Dildos, Gangbang, Haareziehen, Ketten, Kreuz, Masochismus, Nippel, Peitsche, Pinzette, Public Sex, Schmerz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren