sub_male - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » sub_male - Submissiv Männlich
sub_male
38 Jahre alt, Submissiv Männlich, 172 cm
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2015. 10. 10.
Mitglied seit: 2014. 12. 24.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szeretnék egy teljes értékben a Nő tiszteletére, kiszolgálására épülő kapcsolatot találni egy arra érdemes Nő teljes kontrollja alatt. Nem szeretnék a vágyaimról írni, mert nem számítanak, csak az, hogy meg tudjak felelni egy Nő elvárásainak.

Építsünk együtt egy olyan világot, amiben mindketten a méltó helyünkre kerülhetünk!

________________


(Mivel a fentiek nem feleltek meg a szabályoknak, de nem tudhatom, hogy miért nem [pedig az azért nagy segítség lenne], ezért csak tippelem, hogy az a gond, hogy nem írtam magamról eleget, itt van egy kis kiegészítés.)

Rólam pár szót: egy budapesten élő, független, több diplomás, gyemekkora óta szubmissziv férfi vagyok. Voltak már ilyen irányú próbálkozásaim, voltak már ilyen kapcsolataim, de nem mondanám magam gyakorlottnak, és még keresem az igazit, hiszen az eddigiekkel valami probléma mindig volt. Introvertált típus vagyok, aki nem a társaság közepe, jobban szeret inkább hallgatni, és csak akkor beleszólni, ha fontos és megalapozott közlendője van. Egyedül élek egy relative kicsi lakásban, de nem vagyok Budapesthez láncolva, ha esetleg valaki máshonnan szeretne ismerkedni. Amit keresek, az nem igazán egy szexpartner, vagy inkűbb úgy mondanám, hogy annál sokkal több. Egy kapcsolatot, egy társat szeretnék, még ha nem is egyenrangút, ez hozott ide.

Gesprochene sprachen

Englisch