str30 - Submissiv TV oder TS

Alle BDSM Partner » Transvestiten, Transsexueller » str30 - Submissiv TV oder TS
str30
35 Jahre alt, Submissiv TV oder TS, 174 cm, 63 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2011. 11. 01.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 1.00 Punkte (1 Bewertung)
Voltam már regisztrálva itt, akkor elsősorban sub-ként. A BDSM iránti érdeklődésem megmaradt, azonban kiemelkedett belőle az az irányultságom, hogy nőként szeretnék szolgálni. Nem csak (és főleg) a szexuális része érdekel a szolgálatnak, hanem a mindennapokban is szeretnék szolgálni és azt, hogy szolgaként tekintsenek rám.

A mindennapokban is szeretném, ha nőként kezelne az úrnőm. Az úrnőm, aki lehet nő, vagy kifejezetten nőies TS/TV, illetve örömmel szolgálnék párokat is. Bár én vékonyabb alkatú vagyok, kifejezetten szeretem a moletteket!

Traviként nem vagyok teljesen tapasztalatlan, de még eléggé az elején vagyok ennek, így a leendő úrnőm kedvére alakíthat és formálhat nővé. Az elhatározás megvan a részemről, már csak kellene valaki, aki irányítja.
________
Úgy gondoltam, hogy fantáziáimat sorokba öntöm, ezek közül lehet olvasni mostantól a magazinban, a cikkeim között, melyek kizárólag a fantázia szüleményei!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant TV oder TS, Fetischist TV oder TS

Alter: -39 Jahre

Ziel der Partnersuche

Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, Einguss, Einschließung, Fußfetisch, Hallsband, Hoher absatz, Kaloda, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Latex, Leder, Masochismus, Massage, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Peitsche, Public Sex, rasieren, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Transvestivismus, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Bummeln, Gesellschaft, Kino, Kochen, Museum, Restaurant, Theater