scilent - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » scilent - dominant Männlich
scilent
34 Jahre alt, dominant Männlich, 187 cm
Wohnort: Ungarn, Budapest, Pest
Letzter Login: 5 Tage zuvor
Mitglied seit: 2015. 12. 20.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Nem nagyon hiszem, hogy online fogom megtalálni a megfelelő társat. Így inkább csak nézelődni vagyok itt, beszélgetni.

Nem először vagyok az oldalon. Akkor egy kicsit elegem lett belőle. Most mégis visszahúzott valami. Nem, nem a szívem :)

Magamról: Skandináv vámpírbőrbe bújt farkas. Inkább Dorian Gray, mint az a másik. Az az árnyalatos. Leginkább introvertált. Ami nem keverendő össze a besülttel, szorongóval, lúzerrel, félénkkel, szubmisszívvel. Ha még mindig ez a tévképzeted, szívesen ajánlok neked irodalmat, ami alapján korrigálhatod hiányos ismereteid. Maradjunk inkább annál, hogy csendes. Csendes őrült. Töbnnyire. Többnyire csendes. Az őrült lehet, hogy konstans. :)

Kicsit többre értékelem az intelligenciát és a műveltséget, mint az praktikus lenne. Ez jelzi azt is, hogy némiképp ódivatú vagyok és kevésbé hódolok modern eszméknek és divatnak.
Nem vagyok (kultúr)sznob, de majdnem (inkább zene-, film-, és művészetbuzi). Társadalmilag szinte egyáltalán nem. Mindemellett kifejezetten toleráns.
Viszonylag egoista. De egy introvertált jobb, ha kifejezetten szereti azt az embert, akivel a legtöbb idejét tölti ;)

Imádom az iróniát és hajlamos vagyok a cinizmusra. Ha kihúzod a gyufát, szarkazmussal torlom meg. És élvezem. Valamennyire ki is elégít.

Fentiek ellenére barátságos vagyok, de nehezen viselem a bunkó és buta embereket. Meg tapasztalataim alapján az impulzív (szorongó) extravertáltakkal sem jövök ki hosszú távon. Vannak kivételek.

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Billard, Bowling, Computer, Gartenarbeit, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Museum, Musik, Restaurant, Spiel, Theater, Tiere, Tischtennis, Wissenschaft, Zeichnung

Musik

Alternativ, Blues, Drum'n'Bass, elektronisch, Folk, goa, Gote, Heavy Metal, Hip-Hop, Klassik, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Animation, Drama, film-noir, Informativ, Komödie, Märchen, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Kunst, Poems, Religion, Roman, Romane, wissenschaftlich