scar - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » scar - dominant Männlich
scar
26 Jahre alt, dominant Männlich, 177 cm, 67 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 14 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 09. 20.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Nyikorgó félhomályban élünk, s mégsem találjuk a vágyak birodalmát. Reám nézel, s tudod, leállíthatnál, de mégsem teszed, agyad hadban áll szíveddel. Oly régóta érzed e kínt, mely most kibontakoztatásra kerül kettőnk által, s Te élvezed. Adunk, s kapunk, ajándékozunk, s elveszünk, Te az akaratod, én a vágyam, Te az élvezeted, én a lelkem. A ruha lekerül, a szájpecek bekerül, szürkeséged levetkőzöd, s megmutatod valódi énedet. Ekkor kezdődik a játék...

Mielőtt bármibe belekezdenék, szeretnék néhány gondolatot írni a "miért nincs profilképem?" kérdéshez

1.Nem merem felvállalni az arcomat?
- De igen, csak egyszerűen fogalmazva, nem tartozik mindenkire.
2.Szégyenlem a külsőmet?
- Egyáltalán nem.
3.Miért írjanak rám, ha jó néhány levél után, a képcsere megtörténtével kiderül, hogy nem is tetszem és csak levél és időpazarlás volt?
- Akinek ilyen a mentalitása, az valóban ne írjon, szellemileg visszamaradottakkal nem áll módomban foglalkozni.
4.Néhány levél után, ha kiderül, hogy szellemileg összeillünk, megtörténhet a képcsere?
- Természetesen igen.

Előre írom, az "adminisztratív" dolgokat, hogy gyorsan túl legyünk rajta. Domináns vagyok, ezen vágyaimat szeretném kiélni, végre gátlások nélkül, valakivel, akit nem ismerek, aki előtt nincs szégyellni való. Nem kertelek, kapcsolatban élek, éppen ezért egy diszkrét, alkalmi szolgát/szubot/akaratgyenge lányt/megaláztatásokban élvezetet lelő lányt/hölgyet keresek. Nem ma kezdtem, de direkt nem hívom magam "tapasztalt" domnak, mint az oldalon lévő kóklerek 90%-a. Bárkivel szívesen levelezek, beszélgetek, de gyakorlati jelleggel csak lányokkal foglalkozom. Hely, eszközök és esetleges utaztatás megoldott részemről.

Elvárásiam: egy normális, szub hajlamait megélni kívánó lányt keresek, nem pedig egy arrogáns kurvát, aki azt várja, hogy első találkozásnál aranyórát és ezüst étkészletet adjak neki. Keresek, de nem minden áron... Némi intelligencia is adott-elvárt, ugyanis ez nem csak a test és a lélek, de az ész játéka is. Nem tudok elmenni a külcsín mellett sem, hisz ehhez a játékhoz valamily szintű testi vágyakozás is dukál, én sem vagyok egy lezüllött, a külsejére semmit sem adó tróger (most ismét szemezgethetnék az oldalról, hány ilyen van...) Továbbá az sem engem keres, aki a szürke ötven árnyalatát tekinti mérvadónak ebben a műfajban.

Amit adhatok: játékon kívül teljesen egyenrangú félként bánok veled, nem fogok "Te kurva..." kezdetű leveleket írni senkinek első levélváltáskor. A szeánsz alatt vigyázok rád, az előre megbeszélt keretek között maradunk, s a határokat is csak addig feszegetjük, amíg élvezetet lelünk benne. Egészség, diszkréció, türelem - bár úgy vélem, ez mindenkinél alap kéne, hogy legyen. Valamint egy testi/lelki élmény, mely után nem kell szégyenkezned, bármi következménytől tartanod.

Imádom, ha a szádban ballgag zárja be szavaidat, ha seggedben plug feszül, ha csuklóid a bokáiddal összekötve remegnek, mozdulatlanságra ítélve. Nem vagyok szadista, így fájdalmas dolgoktól egyáltalán nem kell félned, számomra tested kiszolgáltatottsága, éned feletti uralkodásom, szexuális vágyaim elleni tehetetlenséged okozza az örömöt.

Első üzenetváltáskor nem kérek, de nem is küldök arcos fotót, ha eljutunk odáig, annak is eljön a maga ideje. Arc nélkülit bármikor szívesen küldök, ha a fenti bemutatkozásom elnyerte tetszésedet. Minden vágyakról, keresésről, paraméterekről szóló adatot lent olvashatjátok, s kéretik őket komolyan venni.


A mielőbbi levélváltásra,
Scar

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-40 Jahre
Höhe: 150-177 cm

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Gangbang, Public Sex

Regt nicht an, aber wir können

Breast Torture, Deres, Kerzenspiele, Latex, Leder, Massage, Pisse, rasieren, Sadismus, Schmerz

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Chinesische Bälle, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Einschließung, Filmen, Fotografie, Fußfetisch, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Ketten, Kreuz, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Rollenspiele, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Musik

Blues, Heavy Metal, Hip-Hop, Pop, Rock, Soul

Filme

Abenteuer, Aktion, Kriegsfilm, Science-Fiction, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Abenteuer, Erotisch, Roman, Romane, Sport