saslik - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » saslik - dominant Männlich
saslik
41 Jahre alt, dominant Männlich, 189 cm, 90 kg
Wohnort: Ungarn, Hajdú-Bihar, Debrecen
Letzter Login: 1 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2015. 03. 25.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Én egy 189cm 90 kilós sportos testalkatú, kopasz férfi vagyok. Szeretek irányítani a munkában, a kapcsolataimban és a szexben is. Általában hallgatnak rám az emberek és a társaság központja vagyok.
Most következzen az érdekesebb rész, mit tennék veled?
Hátra kötözném a kezeidet szorosan egymáshoz, kipeckelném a szádat, letérdepeltetnélek és kényszerítenélek, hogy alázkodj meg előttem. Persze tudom, hogy nem csinálnád jól, ezért az ölebe kellene feküdnöd meztelenül, magadtól, ami igen nehéz hátrakötött kézzel (ha nem teszed akkor én fektetlek az ölembe ami sokkal fájdalmasabb). Majd jól elfenekelnélek, amikor a könny már kicsordult a szemedből, választhatnál, vagy elkezded nyalogatni a fakamat, vagy újabb retorziók lépnek érvénybe. Általában amikor megkötözve fekszel vagy térdelsz a hideg fürdőszoba kövön egy hideg zuhany után, minden nő örömmel vállalja a mély torkot is. Kicsit fuldoklasz majd, de ekkor merev farkat még úgyse láthatsz akármikor. Ha rosszul csinálod felpofozlak! Előbb utóbb belejössz majd hidd el!
Utána pedig beviszlek az ágyba felkötözöm a fejed fölé a lábadat és egy hurkapálcikával elverem kis lucskos pinád, majd miután könyörögsz, hogy most már baszalak meg rendesen, rád mászok és keményen megháglak!
Lehet, hogy úgy fogsz elélvezni, hogy közbe sírsz, de hidd el életed legszebb és legkeményebb napja lesz!
Ha felizgultál írj, ha más perverz dolgok izgatnak írj, sok mindenbe benne vagyok, megbeszéljük.
Csak nők érdekelnek a férfiaknak vissza sem írok.
A nőknek pedig azt tudom ajánlani, ne csak álmodozzanak róla, hanem írjanak nyugodtan. Még szerencse, hogy nem csak nyuszik vannak... :)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Atemkontrolle, Augenverbund, CBT, Folienverpackung, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Masken, Massage, Pisse

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Einguss

Regt an

Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einschließung, Electro Sex, Fisting, Fotografie, Gangbang, Haareziehen, Kaloda, Kerzenspiele, Kreuz, Leder, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, rasieren, Rollenspiele, Schmutz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge