sas9 - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » sas9 - Submissiv Männlich
sas9
39 Jahre alt, Submissiv Männlich, 180 cm, 87 kg
Wohnort: Ungarn, Borsod-Abaúj-Zemplén, Miskolc és Németország München melletti kisváros
Letzter Login: 2016. 10. 25.
Mitglied seit: 2015. 11. 14.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
( Mindig minden Úrnőnek részletes és személyre szóló megkereső levelet szoktam küldeni, idő és energiaráfordítással, ezért egyszer már jó lenne, ha nem az üres postaládámból kellene megérteni azt hogy nem engem választott egy Úrnő. )
Szolga vagyok, (sub/mazo) tudom, hogy egy Úrnő annak mondana engem. Szolgálni akarok egy Úrnőt aki nevel engem a saját igényeire betanít. Tisztelettudó, alázatos és alázható vagyok.
Már van tapasztalatom így nem egy kezdő vagyok, de azért profinak se mondanám magam, mert biztosan van mit tanulnom. Odaadó, alázatos, és szófogadó vagyok.
Nincs kívánságlistám illetve csak egy, ami az, hogy szolgálhassak és az Úrnőm elégedett legyen velem.

Érdeklődési köröm széles skálán mozog ezért szinte bárkihez tudok alkalmazkodni. Nincs életkor és és testalkat ideálom sem, csak domináns legyen a hölgy.
Szeretem ha tudom, hogy mik a szabályok, és ezekkel az szabályokkal az Úrnő elhalmoz engem.
Erényöv viselése tudom, hogy alap, ezért ezt nem kell mondani.
Nem dugni akaró ember vagyok, szívesen írok bemutatkozó levelet, ha kéri egy Úrnő, de mivel nem egy számítógép mögül nagyokat mondó szolga vagyok ezért akár telefonszámot is adok.

Normális, tiszta, kulturált, olvasni és írni tudó ember vagyok. Sok Úrnő panaszkodik itt a Pixi oldalán, hogy az itteni férfiak bunkók, és nem olvassák el sem az adatlapokat, csak bemásolnak egy előre megírt levelet ami tele van helyesírási hibákkal.Ezek e dolgok nem jellemzőek rám. Na én vagyok a kivétel az itteni átlaghoz képest!!!
A tű a szénakazalban.

Egy papucs vagyok az Úrnőmnek, egyébként határozott vagyok jól kiismerem magam a vállalkozó világban és jól tudok irányítani, de az Úrnőmnek maximálisan alávetem magam. Nem pofázok vissza, nem kérdezek, teszem a parancsot, egy bólogató kiskutya vagyok, ha kell takarítok, ha kell lábat imádok, ha Ön Úrnő azt akarja leszek bútora, lábtartója, hamusa, bármije, bármije, bármije, bármije.
Vagy bármire betanítható, megtanítható vagyok. Ha Ön Úrnőm fegyelmezi, vagy fenyíteni akar, akkor megteheti, velem. Bármit megtehet velem.
Úrnőm kérésere akár szőrtelenre is borotválhatom az egész testem.


Iskoláim: gimnázium, épület villamosságszerelő, biztonságtechnikai technikus, hulladékkezelői telephelyvezetői szakképesítés, boltvezetői képesítés, diploma.

Kéz és lábcsókom minden Úrnőnek

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, Fetischist Weiblich - dominant Weiblich, Fetischist Weiblich - Fetischist Weiblich

Alter: 30-55 Jahre
Höhe: 160-200 cm
Gewicht: 50-120 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Folienverpackung, Fußfetisch, Fütterung, Gangbang, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge