samson - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » samson - Submissiv Männlich
samson
52 Jahre alt, Submissiv Männlich, 183 cm, 108 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 1 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2007. 01. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (2 Bewertung)
Nem az a legény, aki adja, hanem aki állja. De nem mindegy, hogy ki az, aki adja: hatalma rajtam csak Asszonynak van, férfinak be nem hódolok. Sir Walter Raleigh a legenda szerint a köpenyét terítette a királynő lábai elé, hogy ne kelljen a sárba lépnie. Van-e szebb, mint ha a férfi az egész testével teszi ezt?

Nem szeretem a "sub" és a "mazo" különválasztását - a klasszikus "Femdom" híve vagyok. Az alárendeltség szimbolikus része a lábcsók, a lánc és a korbács; fájdalom és alázat egyaránt kell a kiszolgáltatottság izgalmának teljes átéléséhez. Ám ha a férfi helye a Nő lábainál (alatt?) van, akkor sem szánalmas, hitvány féreg: erős és hatalmas rabszolga, akárcsak a római gladiátor vagy az arab mesék dzsinnje, aki feltétel nélkül hódol Úrnőjének, alázattal szolgálja, és boldog, hogy önként vállalt kínjaival szórakoztathatja.

Idáig a játék. A valóságban meg (remélhetőleg) teljesen normálisnak tűnő pasas vagyok, aki szeret ezekről a dolgokról, vágyakról, elképzelésekről, tapasztalatokról beszélgetni, levelezni, vitatkozni, vagy akár közösen játszani is.

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch