respicio - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » respicio - dominant Männlich
respicio
48 Jahre alt, dominant Männlich, 188 cm, 92 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 10.
Mitglied seit: 2012. 05. 07.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Keresek egy belevaló lányt!
Tartalmas kapcsolatra keres jó megjelenésű tapasztalattal rendelkező 45-ös úr irányítható szófogadó engedelmes alázatos, szubmisszív szerepeket kedvelő lányt. Bizalomra épülő tartós kapcsolatot keresek. Számomra fontos az érzelmi és értelmi intelligencia is.
Én azt gondolom, hogy minden ember önálló individum. Ezért az egymás iránti tiszteletet az a mérvadó! Mert akár Dom vagy, akár Szub, mindenkinek jár a tisztelet, mert mindenki ember! A stílust, maga az ember határozza meg. Úgy gondolom, hogy ha a tiszteletet ki akarom vívni, akkor először nekem, kell megadni a tiszteletet.

Én azért keresek csak egy lányt ebből a világból, mert számomra a BDSM-mel fűszerezett kapcsolat egy érzelmi kapcsolat. Úgy gondolom, hogy egy nagyon különleges és belsőséges viszony két ember között. Ezért ez szerintem több, mint szerelem, vagy barátság. Ez a kapcsolat nemcsak bizalom alapul, hanem többek között felelősségen is. Ezért nincs annál izgalmasabb, amikor már ismeri a két fél egymás rezdülését, amikor már hamarabb tudja az egyik fél, hogy mit akar, mit gondol a másik. Amikor teljesen meztelen a másik előtt, de nem csak fizikálisan, akkor, amikor megosztja a másikkal minden titkos vágyát, minden olyan dolgot, amit soha senki előtt addig fel nem vállalt. Amikor kinyílik egy ember személyisége a másik előtt.
Jelenleg vanilla házasságban élek ezért lehetőleg olyan hölgyet keresek, úgy gondolja, hogy ennek ellenére jogunk van így is a bdsm világ szépségeit megélni.
Úgy gondolom, hogy a BDSM kapcsolatban a felek nem csak azt élvezik, hogy sub/dom szerepben vannak, hanem azt is, hogy ezzel a másik félnek örömet, szexuális izgalmat, kielégülést okoznak. Tehát számomra BDSM egyfelől a két ember érzelmi kapcsolata, másrészről mindaz, amit a hálószobában együtt kigondolnak.
Közös örömök, szeretném megélni egy lánnyal amint megsemmisülten, lebeg a gyönyörtől, szenvedélytől a szenvedés általi gyönyörtől, feloldódik a szenvedélyben, hogy elérje a legtökéletesebb boldogságot.

Fiuk kérem ne fáradjanak.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich

Alter: 20-55 Jahre
Höhe: 155-190 cm
Gewicht: 45-90 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Atemkontrolle, Bisse, Bondage, Cross-Dressing, Deres, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Feuer, Fußfetisch, Gummi, Haareziehen, Kaloda, Ketten, Kitzeln, Leder, Masken, Masturbation, Pens, Pisse, rasieren, Schuh Fetisch, Stichelei, Unterwäsche, Vakuum

Regt nicht an, aber wir können

Nadel, Ohrpfeilgen

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Dildos, Fisting, Hallsband, Herrschaft, Kerzenspiele, Kreuz, Massage, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Rollenspiele, Schmerz, Strümpfe, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Bummeln, Computer, Internet, Kino, Konzerte, Lesen, Museum, Oper, Restaurant, Schwimmbad, Theater, Wintersport, Wissenschaft

Musik

Blues, Disko, elektronisch, Heavy Metal, Klassik, Latein, Pop, Reggae, Rock, Techno

Filme

Abenteuer, Aktion, historisch, Informativ, Science-Fiction, Thriller

Bücher

Erotisch, Geschichte, Poems, Reise, Religion, Roman, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine