rekaszub - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » rekaszub - Submissiv Weiblich
rekaszub
25 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 170 cm, 67 kg
Wohnort: Ungarn, Pest
Letzter Login: 2016. 02. 14.
Mitglied seit: 2016. 02. 08.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Kíváncsi, de még bizonytalan vagyok. Olyan Domot keresek, aki szívesen bevezetne a BDSM világába. Eddig igazán még csak a fantáziámban találkoztam ezzel a világgal.

Jellemző rám: néha makrancos, provokativ, szemtelen és feleselős is tudok lenni, de amennyiben megtalálom akit keresek, hű és engedelmes is tudok lenni.A partneremnek való örömszerzés mindennél fontosabb.
Nehezen oldódok, bízok meg másokban és nyílok meg mások előtt. Amit igazán szeretek,ha irányítanak, így tudok a legjobban oldódni. A szabályok megszegéséért a büntetést elfogadom, de a lelki alázás nálam nem játszik.

Tartós kapcsolatot keresek,egy olyan Dom személyében akivel akár nem csak a BDSM világában tudok boldog lenne. Akiben megtudok bízni és akire rámerem bízni maga, hogy azt tehessen velem amit csak akar (a megbeszélt kereteken belül), ami mindkettőnk örömét szolgálja.
Úgy vélem, csak akkor működhet egy kapcsolat, legyen az bármilyen jellegű, ha megvan a kölcsönös szimpátia, amihez mindenképpen szükség van arra, hogy lássuk egymást első lépésként legalább fényképen.

Ha alkalmi partnert keresel, akkor kérlek ne raboljuk egymás idejét! Előre is köszönöm!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Alter: 24-33 Jahre
Höhe: 175- cm

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch