redmarks - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » redmarks - dominant Männlich
redmarks
60 Jahre alt, dominant Männlich, 178 cm
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2007. 01. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 8.88 Punkte (8 Bewertung)
A BDSM-en belül elsősorban a spanking, azaz az elfenekelés illetve a testi fenyítés különböző formái érdekelnek, akár iskolai, jogi vagy családon belüli, a gyakorlatban pedig leginkább adni. Gyűjtöm az ezzel kapcsolatos irodalmat, képeket és filmeket is és szívesen levelezek is a témában másokkal.

A partnerem iránt figyelmes és érdeklődő vagyok, de amikor arra kerül a sor, egyben szigorú és következetes a büntetésben és fegyelmezésben, kellő élettapasztalattal a hátam mögött. A látszat néha csal.


A spanking iránt érdeklődő kezdőket megismertetem azzal, milyen is az, ha elfenekelik az embert, segítek elfogadni az elfenekelés utáni vágyódást és az óhajtott fájdalmat.

Ha egy feszültség levezető vagy bűntudat oldó fenekelésre vágysz mert rossz voltál és nincs aki megtegye mert nem érdekli vagy nem mered megkérni, akkor is számíthatsz rám.

De ha nem akarod, indokolnod sem kell.

Ha egy terv megvalósításához (pl. vizsgára felkészülés, dohányzásról leszokás, fogyókúra, ...) nincs elég akaraterőd és önfegyelmed és szükséged van folyamatos külső kontrollra és testi fenyítésben megnyilvánuló motivációra rendszeres távellenőrzéssel és feladatokkal, akkor is jó helyen jársz.

A büntetés erőssége széles skálán mozoghat s nem csak a popsi kaphatja meg a magáét.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18- Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Masturbation

Regt an

Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Einguss, Electro Sex, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Leder, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Computer, Gesellschaft, Internet, Kino, Museum, Schwimmbad

Musik

elektronisch, Latein, Rap

Filme

Familie, Spiel-Show

Bücher

Erotisch, Geschichte, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich