redgeisha - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » redgeisha - dominant Weiblich (Domina)
redgeisha
38 Jahre alt, dominant Weiblich
Wohnort: Ungarn, Somogy
Letzter Login: 3 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 09. 19.
VIP
$Finanziell$
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Csak Komoly Szándékú, Megbízható, Gáláns Szolgát Keresek. Igen, Csak 1 Főt. Tehát ha csak levelezni akarsz, vagy egy szórakozó kamus vagy Ne is Olvasd tovább! (Sajnos tapasztalom ezt ezen az oldalon.)

Én egy abszolút természetes, átlagos, diszkrét, toleráns, ösztönös és érzékiségre nyitott 30-as Hölgy vagyok. (Tehát nem cicababa, vagy végzetasszonya.).

Nem sorolok "kínálati étlapot", adatlapomon láthatod mit szeretek, meg mivel amúgy is hosszútávban gondolkodom, ez magától alakul majd ki.

Természetesen figyelembe veszem a te igényeidet is.

Heti 1-2 találkozóban gondolkodom, időtartam 1-2 óra, vagy heti egyszer 4-5 óra.

Bár Szex a klasszikus értelemben nincs, de te orálisan kényeztethetsz engem, de elsősorban a Klasszikus Domina vonal, és/vagy a nagyon érzéki kín a Domina/Fetish masszázs a kapcsolat alapja.

Képet nem küldök, de minden hétköznap délelőtt (8.00-12.00) nyitott vagyok egy kötetlen üdítős beszélgetésre, 1 nappal elötte kell egyeztetni.

De gondold komolyan, csak akkor írj!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Fetischist Männlich, Fetischist TV oder TS, Submissiv Weiblich, Submissiv Männlich, Submissiv TV oder TS, Unsicher Weiblich, Unsicher Männlich, Unsicher TV oder TS, Switch Weiblich, Switch Männlich, Switch TV oder TS

Alter: 25-70 Jahre

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, CBT, Demütigung, Dildos, Fußfetisch, Fütterung, Haareziehen, Herrschaft, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Massage, Masturbation, Menstruation, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Peitsche, Pisse, Prostata Massage, Rollenspiele, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge, Windeln

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Bummeln, Wissenschaft

Musik

Latein, Reggae, Techno

Filme

Horror, Informativ

Bücher

Erotisch, Esoterisch, Geschichte, Gesundheit, Sport