punkvirag - Unsicher Weiblich

Alle BDSM Partner » unsichere » punkvirag - Unsicher Weiblich
punkvirag
24 Jahre alt, Unsicher Weiblich, 150 cm, 35 kg
Wohnort: Ungarn, Hajdú-Bihar, Debrecen
Letzter Login: 3 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 08. 02.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
És ugorjunk neki ismét... :) ugyebár a legutolsó kép, hogy férjnél vagyok így nő társaim prioritást élveznek az életemben, arra hivatkozva 'elvégre egy férfi már van a háznál'. Nos... nincs :) Mára ez a kijelentés már nem aktuális, ellenben a „Bizonytalan” jelző ezer fokkal ég a fejem felett. Elvégre nem is olyan rég még arra vágytam, hogy feleség legyek és anya, ennél fogva a jövőképem jelenleg... maga a nagybetűs Bizonytalanság. Ez nem azt jelenti, hogy önmagam felé is így lenne: szerelmes vagyok. Szerelmes vagyok magába a szerelembe, a szerelem forróságába, lángjaiba, elveszek újra és újra, felemészt, magával ragad, elrepít, többre és jobbra sarkall mind az életben, mind önmagammal szembe. Szerelmes vagyok... Az életbe, a természetbe, a fákba, a madarakba, minden mozzanatba, rezdülésbe.

És hiszek... még mindig hiszek abban, hogy létezik az a Férfi, aki az erejét nem rombolásra és értelmetlen pusztításra használja, hanem védelemre, oltalmazásra, gyengédségre. Hisz oly gyönyörű- még mindig gyönyörű és olyannyira magával ragadó- mikor egy erős, határozott, magabiztos élőlény képes egyszerre gyengéd lenni, vonzó, kínzó... figyelmesen, odaadóan, elszántan.

És még mindig aktuális: ha a nőies nő az ideálod, nem engem keresel :) vékony, sportos, rövidebb haj... még mindig bizalmatlan fajta vagyok- bizalmatlanabb, mint valaha :P és lázadni is szeretek.. No és elvárom, hogy majd a jövőbeni partnerem- ha egyszer készen állok magamból újra adni, és újra befogadni- szintén sportos legyen, önmagára igényes, de mindezek előtt A Férfi.

Gesuchte Partner

Alter: 25-45 Jahre
Höhe: 170-190 cm

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Atemkontrolle, Demütigung, Electro Sex, Feuer, Hallsband

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (geben), Prostata Massage, rasieren

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Dildos, Haareziehen, Herrschaft, Massage, Masturbation, Oral Sex (geben), Peitsche, Schmerz, Tracht Prügel, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Fitness, Gartenarbeit, Gesellschaft, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Spiel, Tiere

Filme

Animation, Horror, Komödie, Serie

Bücher

Entertainment, Esoterisch, Gesundheit, Roman, Sport, Zeitschriften / Magazine