punkvirag - Switch Weiblich

Alle BDSM Partner » Switche » punkvirag - Switch Weiblich
punkvirag
24 Jahre alt, Switch Weiblich, 150 cm, 35 kg
Wohnort: Ungarn, Hajdú-Bihar
Letzter Login: 1 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 08. 02.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (3 Bewertung)
Szerelmes vagyok magába a szerelembe, a szerelem forróságába, lángjaiba, elveszek újra és újra, felemészt, magával ragad, elrepít, többre és jobbra sarkall mind az életben, mind önmagammal szembe. Szerelmes vagyok... Az életbe, a természetbe, a fákba, a madarakba, minden mozzanatba, rezdülésbe.

És hiszek... még mindig hiszek abban, hogy létezik az a Férfi, aki az erejét nem rombolásra és értelmetlen pusztításra használja, hanem védelemre, oltalmazásra, gyengédségre. Hisz oly gyönyörű- még mindig gyönyörű és olyannyira magával ragadó- mikor egy erős, határozott, magabiztos élőlény képes egyszerre gyengéd lenni, vonzó, kínzó... figyelmesen, odaadóan, elszántan.

Magamról pár dolog:
- első az egészség, mint láthatod nagyon kicsi a testsúlyom, így nekem tényleg figyelnem kell az étrendre, sportolok, tornázok, jógázok. Minderre erősen kialakult az igényem úgy alapjaiban is, ennél fogva ez van, volt és lesz. Nem csont és bőr vagyok :P
- van kialakult személyiségem, gondolataim, véleményem, úgyhogy ha egy agyatlan nőszemélyt keresel aki majd bólogat neked mindenre, egészen biztosan nem engem keresel
- a hétköznapokban... szeretem a szarkasztikus humort :P ha nem érted, nem vagy elég intelligens. Ha magadra veszed, nem bízol magadban eléggé és rajtam akarod leverni. Ezekre NEM vagyok vevő. Senkit sem fogok pátyolgatni, feladatot adni neki, életet kialakítani, vagy csak megpróbálni kielégíteni a végtelen szeretetéhségét a saját magával szembeni hiányosságok végett.
- nem ülök a nap 24 órájában a gép előtt. Többnyire azért, mert a céljaimért, terveimért teszek épp, vagy csak ülök kint a természetben, hallgatom a csendet, olvasok egy könyvet, andalgok valahol, egy kihalt helyen. Engem ez tölt fel, véletlenül sem az emberek tömkelege egy szórakozóhelyen. Néha nyilván belefér. Néha. Ritkán. Évente egyszer. Éppen ezért nincs beírva a "levelezés" mint opció, DEBRECENI partnert keresek.


Nem rémülök meg, ha fát kell vágni, ha három műszakban kell dolgozni, vagy ha hideg vízzel kell lezuhanyozni. Nincs gondom a kényelemmel ellenben nem keverem össze az életképtelenséggel. Olyan partnert keresek, aki szintén így van ezzel! A pihenés nekem csak akkor esik jól, ha előtte mindent beleadtam a munkámba, a napomba. Szóval a munka- edzés- pihenés megfelelő arányban van jelen az életemben - a számomra :-) - elfogadható és megfelelő hozzáállással.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich, Switch Männlich

Alter: 25-40 Jahre
Höhe: 170-195 cm

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Atemkontrolle, Demütigung, Electro Sex, Feuer, Hallsband

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (geben), Prostata Massage, rasieren

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Dildos, Haareziehen, Herrschaft, Massage, Masturbation, Oral Sex (geben), Peitsche, Schmerz, Tracht Prügel, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Fitness, Gartenarbeit, Gesellschaft, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Spiel, Tiere

Filme

Animation, Horror, Komödie, Serie

Bücher

Entertainment, Esoterisch, Gesundheit, Roman, Sport, Zeitschriften / Magazine