pontmost1 - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » pontmost1 - dominant Weiblich (Domina)
pontmost1  - Domina Veszprém
25 Jahre alt, dominant Weiblich, 164 cm, 54 kg
Wohnort: Ungarn, Veszprém
Letzter Login: 2016. 01. 03.
Mitglied seit: 2015. 11. 19.
$Finanziell$
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 6.14 Punkte (7 Bewertung)
Sajnálom aki azon nulla emberek véleménye\lepontozása alapján ítél meg akik nem feleltek meg az elvárásaimnak illetve analfabéták. Aki meg akar ismerni próbálkozzon, aki negatívan akar értékelni húzzon sorszámot. Mielőtt megkérdezed én vagyok a képen. Legyetek türelemmel sok levelet kapok, mindnekinek igyekszem válaszolni, ha pár napon belül nem válaszolok írj újra, lehet elkerülte a figyelmem a leveled.

Először is üdvözlök mindenkit, újra vissza kellett térnem az oldalra, mivel előző jelöltem nem felelt meg az elvárásaimnak, úgyhogy várom a további jelentkezőket.Ne fűzz nagy reményeket a saját vágyaidhoz csak akkor érdekel ha kérdezem, mert engem fogsz szolgálni az lesz amit én akarok és Használni foglak.
Első talin leülünk vagy beülünk valahová és kicsit ismerkedünk, ha ezen túl vagy és szimpatikusnak talállak, TALÁN jöhet a második kör... Minek is írnék a második körről mikor még az elsőn sem vagytok túl, várom Normális hangvételű a leveleket. VIP-et elfogadok, de ezzel még nem nyűgöztél le. A szánalmas flörtjeitekkel meg ne fárasszatok, ne itt legyen ekkora pofátok hanem szemtől szembe, vagy akár nyilvánosan !

Gesprochene sprachen

Ungarisch