petersub - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » petersub - Submissiv Männlich
petersub
39 Jahre alt, Submissiv Männlich, 184 cm, 95 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, budapest
Letzter Login: 6 Tage zuvor
Mitglied seit: 2012. 03. 05.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Abszolút szubmissziv és mazohista szolga vagyok. Kedved szerint játszhatsz velem úgy és olyan durván ahogy szeretnéd. Vannak dolgok amiket nem szeretek de ha ragaszkodsz hozzá szívesen megteszek bármit. Ezalatt azt értem hogy ha nem csinálom azt amit te szeretnél akkor kemény szigorral és durva büntetésekkel nálam biztosan elérheted hogy örömmel megtegyek neked bármit. Csak a büntetés mértékétől függ hogy mennyire vagyok alázatos. Egy igazi domina számomra tényleg szadista és kegyetlen akit abszolút hidegen hagyja szolgája élvezete és abszolút semmibe veszi. Minél nagyobb szenvedést tud neki okozni annál nagyobb az ő öröme. Inkább belerúg még egyet a végén minthogy segítsen egy kicsit is kiverni neki. Tű, véres, maradandó dolgok és a normál szex egyáltalán nem vonzanak és nem is szeretném ha ilyesmikkel próbálkoznál nálam de ha nem érdekel, leszarod megkötözöl és addig versz amig már nem bírom tovább akkor talán ki tudja. Nálam ez a pár tabu van, inkább ezeket írtam ide mint amiket meg tehetsz velem mert azok száma szinte végtelen.
Akár az otthonod is kitakarítatthatod velem vagy masszíroztathatod magad amíg filmet nézel, én odaadó szolgád leszek akit csicskáztathatsz.
Nyalasd a talpad, feneked, hónaljad vagy akár használj toalettnek, mindegy mit teszel velem cask lészives kösd hátra a kezem hogy ellenkezni se tudjak és verj közben durván mert én tényleg élvezem. Korbács pofonok taposás rugdosás leköpés pisi nyeletéssel mocskos beszéd ezeket mind szó nélkül tűröm. Ha szeretnéd hogy kicsit szenvedjek is akkor csináld akár nagyon durván!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 30-50 Jahre
Höhe: 150-210 cm
Gewicht: 90-150 kg

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Einschließung

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Menstruation, rasieren, Schuh Fetisch

Regt an

Anal-Sex (geben), Arsch lecken, Atemkontrolle, Bestrafung, Bondage, Demütigung, Deres, dirty Talk, Fußfetisch, Fütterung, Herrschaft, Kaloda, Kreuz, Leder, Ohrpfeilgen, Peitsche, Pisse, Schmerz, Tracht Prügel