painhandjob - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » painhandjob - Submissiv Männlich
painhandjob
29 Jahre alt, Submissiv Männlich, 180 cm, 95 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2015. 12. 08.
Mitglied seit: 2015. 11. 28.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Azért jöttem hogy barátokat (nö) találjak akik bevezetnének a bdsm rejtelmeibe. Elsösorban beszélgetni szeretnék de egy kapcsolat ellen sincs kifogásom. Mivel kezdő vagyok ezért nem csukom be a szemem az anyagias felhasználók elött sem. Igazán nagy vágyam az lenne hogy egy Budapesti Domina egítségére lehetnék, filmekben szerepelni amit ö aztán a saját anyagi gyarapodására eladhatna. Rengeteg szerepjáték megetszedt az interneten található termérdek anyagból. De van amitöl zöldfülü lévén félek és azt nem vállalom. Van amit undorítónak tartok példáúl engem egy nő ne basszon meg egy felcsatólhatóssal. Az hogy a szubmisszív kategória áll hozzám talán a lgközelebb az nem azt jelenti hogy egy gyenge jellem lennék. Férfi vagyok, általában határozott.

Ami abszolút nyerő nállam ha egy domina , durva! Vékony vagy áltagos testalkatú, igazán a 30-40 közöttiek vonzanak de egy fiatalabb is lehet már tapasztalt és tökéletes!

Femdom Handjob,Fejés,Orgazmus játék-megvonás-túlizgatás, CBT (főként farok-here taposás,tűk, eseteg a fitymám bevarássa,here feltöltés, ) farok hamuzás , esetleg megégetése, és azt is kipróbálnám milyen ha a magassarkúval belelépsz a húgycsövembe! Valószínűleg ez ngyon fáj és vérzést is okozna mert szűk még, nem volt tágítva. Az esetleges videók felvételénél nem kellene izgulnod a vér miatt sem, természetesen maradandó káosodást nem szeretnék szenvedni csak azért mondom mert a picit durvább videókból kevesebb van az interneten, ezért eladnod is könyebb lenne a ritkaság miatt.

köszi ha elolvastad.

Gesprochene sprachen

Ungarisch