oroszlan1 - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » oroszlan1 - dominant Männlich
oroszlan1
41 Jahre alt, dominant Männlich, 176 cm, 85 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 10. 17.
Mitglied seit: 2010. 01. 18.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 8.88 Punkte (8 Bewertung)
A bemutatkozásomat megtalálod az idézeteknél, jobb, ha azonnal oda ugrasz (valójában nem idézet, ha az vagy, akit keresek, érteni fogod).

Független budapesti férfi vagyok, nyitott kalandokra és párkapcsolatra egyaránt. Dominus vagyok, de nem a klasszikus értelemben. Nem követelek, nem büntetek, nem kényszerítek. Mégis, mellettem feloldódik az akaratod, mert tudod, hogy biztonságban vagy. Erényem a fantázia, számos játékban részed lehet. Igen nyitott vagyok, de hamarosan meglátod, át kell értékelned mellettem a hétköznapi fogalmakat.
Fontos számomra hogy művelt legyél, nőies viselkedésű, ápolt, igényes. A játék legyen játék, egymás örömére, de ne keverd a hétköznapokkal.
Aktív vagyok, sok programra hívnak. Ha nem szeretsz kirándulni, sétálni, eseményeken részt venni, jókat enni, zenét hallgatni, akkor nem sokat tudunk egymással kezdeni hosszú távon.
És még valami: a humorom több, mint fárasztó. Ha tetszik, kezeld úgy, mint egyfajta büntetés.

A vágyaimra vagy kíváncsi? Elmondom neked, milyen nőre, milyen kapcsolatra vágyom.
Ápolt, igényes, határozott nő vagy, a kosztümös üzletasszony típus. Szereted kihasználni a megjelenésed és kisugárzásod arra, hogy a férfiakat zavarba ejtsed, ugyanakkor elég kedves vagy ahhoz, hogy felkeltsd bárki figyelmét és kivívd a jóindulatát. Szellemes, művelt, okos nő benyomását kelted.
Hétköznap éled a saját életed, karrier vagy művészi alkotómunka, egyre megy. Gyakran megjelensz mellettem üzleti vagy kulturális rendezvényeken. De mások nem tudják, hogy nem csak mellettem vagy, de a részem, személyiségem egy darabja, amely önálló létben ölt testet és én úgy tekintek rád, mint a legkedvesebb használati tárgyamra.
Mert használlak. Használom a tested, amikor kedvem tartja. Ha nincs rád szükségem, elbocsátalak, ha becsukom az ajtót, nem jöhetsz be rajta engedély nélkül. Ha ahhoz van kedvem, behívlak, az íróasztalra fektetlek és kedvemet töltöm rajtad. Ha nehezen alszom el, addig simogatsz, míg szuszogni nem kezdek. Reggel a szádban ébredek és csak eztán főzöl nekem kávét.
Más alkalommal viszont úgy érezheted, tiéd a világ és benne én is. Nincsenek akadályok, bármit megkaphatsz tőlem, ami az erőmből telik, de nem kell elmagyarázd: én kitalálom a vágyaid és neked csak élvezned kell az életet, mintha örökké tartó születésnapod lenne. Apróságok vagy nagy dolgok, kis kirándulás vagy spontán utazás; egyik nap tűz mellett sütünk szalonnát, a következőben elegáns étteremben balhézunk a pincérrel, amiért túlsütötte a szakács a kacsamellet.
És talán, egyszer, eljön majd a nap, amikor úgy érezzük, hogy egy még sokkal nagyobb kalandot akarunk együtt, valamit, amely akár egy életre szólhat.

Ha erre vágysz, ne habozz. Megengedem, kérlek, utasítalak, hogy jelentkezz.______________________________________________________________
Megjegyzés: a galériáimban található valamennyi képet magam készítettem, kizárólagos tulajdonomat képezik és jogi védelem alatt állnak.
A képeken szereplő személyek valamennyien elmúltak 18 évesek, saját akaratukból és írásos hozzájárulással szerepelnek a fotókon.
A dokumentumok eredeti példányait a szerződésben rögzített címen őrzöm.
______________________________________________________________

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Paare
Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich, Switch Weiblich - Switch Weiblich

Alter: 18-35 Jahre
Höhe: 140-195 cm
Gewicht: 45-65 kg

Ziel der Partnersuche

Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Französisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Anale spiele, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Demütigung, Dildos, Einschließung, Feuer, Filmen, Fotografie, Fußfetisch, Fütterung, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kitzeln, Kreuz, Leder, Massage, Masturbation, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pens, Public Sex, rasieren, Rollenspiele, Schuh Fetisch, Strümpfe, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Computer, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Museum, Restaurant, Spiel, Theater, Tiere, Wissenschaft

Musik

Acid, Alternativ, Disko, Funky, gangsta rap, goa, Heavy Metal, Hip-Hop, Jazz, Latein, Rap, Reggae, Rock

Filme

Familie, Horror, Krimi, Romantik, Serie, Sex / Porno, Thriller, Western

Bücher

Abenteuer, Entertainment, Erotisch, Esoterisch, Gastronomie, Geschichte, Kunst, Poems, Reise, Religion, Roman, Romane, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich