nikoca888 - Switch Weiblich

Alle BDSM Partner » Switche » nikoca888 - Switch Weiblich
nikoca888
27 Jahre alt, Switch Weiblich, 165 cm, 100 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest, IX. kerület
Letzter Login: 1 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2013. 04. 28.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (14 Bewertung)
Kellemes napot(vagy épp más napszakot) kívánok az idelátogató emberkéknek. Nehéz az embernek saját magát kiismerni és még nehezebb másoknak lényegretörően bemutatni azt, akik vagyunk, úgyhogy aki nem szeret olvasni, hozzá se fogjon, de aki szeret, hajrá! :)

Egy mosolygós, vidám lelkületű ember vagyok elsősorban, aki szereti az életet és az embereket. Szeretek új emberekkel megismerkedni, szeretem az új izgalmát, de az ismerős megnyugtató bizalmát, szeretetét is. Azokat, akik kedvesek nekem, szeretem, becsülöm és mindig számíthatnak rám, ahogy természetesen én is elvárom, hogy számíthassak ezekre az emberekre. És szerintem ez így a helyénvaló.
Másodsorban egy pajkos, játékos lány, aki szereti húzogatni az oroszlán bajszát és élvezi a harapását és karmolását, de leginkább az ügyes kis mancsát, ahogy csomót köt. :)
Harmadsorban pedig egy független, határozott nő, aki nem fél pofonvágni és megalázni, ha úgy gondolja megérdemled.
Hogy melyik mikor jön elő? Az attól függ ki melyikhez tud szólni. Egy nő annyira nő, mint amennyire férfi az, aki a közelében van. Tőlünk függ mit tudunk kihozni egymásból. :)

A vágyaim mozgatórugója leginkább a lelki mélységek megismerése és az azokban való elmerülés egy megfelelő partnerrel. Aki volt már ezekben a mélységekben érti miről beszélek. :) Ami a bdsm praktikákat illeti a kötözés, a kiszolgáltatottság az, ami igazán vonzó számomra. Ahogy a testet körbeöleli a finom kis anyag és az ügyes ujjak csomókat varázsolnak rá és pár perc alatt elveszik a testtől a mozgás szabadságát, viszont a lélek szárnyat tud tőlük növeszteni és a magasba röppeni, szárnyalni szabadon, ahogy a hétköznapokban sose. Lehet kissé költőire sikerült, de azt hiszem érthető a lényeg. :) Ami még a bdsm játékokat illeti a keményebb, durvább játékokra nem igazán vagyok vevő. Nem szeretem, ha valaki azzal próbálkozik, hogy ennek az ellenkezőjéről meggyőzzön. Tudom, hogy nem nekem találták ki az erős fájdalmat és a durva alázásokat. A lájtosabb dolgokban szivesen kötök kompromisszumot.

Szivesen veszem a közeledést bárkitől, aki nem csak egy luknak tekint és nem attól tartja domnak magát, hogy bunkó, valamint nem attól tartja magát szubnak, hogy kétségbeesésében, hogy egyedül marad a világban, bármit megtenne egy nőnek. Szóval előnyben a valódi férfiak, akik tudják kik ők és mit szeretnének az élettől és egy nőtől. :) Valamint az olyan emberek, akik az oldal tematikája ellenére egy őszinte barátság reményében keresnek meg.

Ha szimpatikus, amit olvasol, várom leveled és amint tehetem, írok. Ha megfeledkeznék a válaszadásról, de olvasott a levél, elnézést kérek... néha a fejemre kell koppintani és válaszolok... igen, én se vagyok tökéletes. :)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich, Submissiv Männlich, Unsicher Männlich, Switch Männlich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Slowakisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, CBT, dirty Talk, Fußfetisch, Hoher absatz, Kerzenspiele, Latex, Masochismus, Prostata Massage, Schmerz, Schuh Fetisch, Windeln

Regt an

Atemkontrolle, Augenverbund, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Einschließung, Fisting, Folienverpackung, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Ketten, Kitzeln, Masken, Massage, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Rollenspiele, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Lesen, Tiere, Zeichnung

Musik

Klassik, Latein, Musical, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Abenteuer, Animation, Horror, Informativ, Komödie, Romantik, Sex / Porno

Bücher

Erotisch, Esoterisch, Gastronomie, Roman