nickname - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » nickname - Switch Männlich
nickname
30 Jahre alt, Switch Männlich, 185 cm, 78 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, XXX. kerület
Letzter Login: 6 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2015. 01. 01.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Kedves erre tévedő!

Tomi vagyok. Budapesten élek. Talpraesett, sportos srác vagyok, és túl szerény ahhoz, hogy azt írja intelligens. Talán még vicces is egy kicsit. :)

Érdekel már egy ideje a BDSM. Egy-két vágyamat megéltem már, de mindig van olyan, ami csak ott motoszkál valahol, és vár a megvalósításra. Ezekhez a vágyaimhoz keresek megfelelő partnert. Mind domináns, mind szubmisszív szerepben átélném ezeket a fantáziáimat.

Tomi, mint domináns:
Szeretem érezni azt, hogy rendelkezem a testeddel. Tetszik a kötözés minden formája, szembekötés, nyakörv, segédeszközök, teljesítendő feladatok, büntetések, jutalmak. Hallottam valakitől, hogy egy igazi domináns férfi nem ad orális szexet. Hát ezt abszolút nem vallom. :)
A határok feszegetése, és az örömszerzés a cél. És minden megengedett, ami ide vezet.

Tomi, mint sub:
Élvezem, ha nem én diktálom a tempót. Ha azt mondják csináljam meg, megteszem. Izgat, amikor semmilyen ráhatásom nincs az eseményekre. Ilyenkor azok a dolgok is kéjes örömöt okoznak, amit sosem tennék meg, még akkor is, ha erőszakkal vesznek rá. Szeretek kikötözve lenni, amikor csak egy segédeszköz vagyok.

Ha úgy gondolod, hogy velem szeretnéd megélni azokat a dolgokat, amikről már régóta ábrándozol, tudod hol érsz el. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, a távolság sem lehet akadály.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-30 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Spanisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Atemkontrolle, Bestrafung, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, Einschließung, Electro Sex, Fisting, Folienverpackung, Fußfetisch, Gangbang, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Melken, Pens, Piercing, Pinzette, Prostata Massage, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Stichelei, Vakuum

Regt nicht an, aber wir können

CBT, Cross-Dressing, Fütterung, Jeans, Kerzenspiele, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Ohrpfeilgen, Schuh Fetisch

Regt an

Arsch lecken, Augenverbund, Bisse, Bondage, Doktor Fetisch, Filmen, Fotografie, Haareziehen, Kaloda, Ketten, Kreuz, Massage, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pisse, Schmerz, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Billard, Bowling, Gesellschaft, Kino, Kochen, Konzerte, Musik, Party, Tiere, Tischtennis, Wintersport