newlife - Unsicher Männlich

Alle BDSM Partner » unsichere » newlife - Unsicher Männlich
newlife
35 Jahre alt, Unsicher Männlich, 185 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, BP. KERÜLET 07
Letzter Login: 2016. 06. 15.
Mitglied seit: 2016. 01. 10.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Na, újra írom...

Fogalmam sincs mi vagyok.Tudom, rengeteg itt a szexuálisan kurvára kifinomult baszértelmiségi,és valahogy nem illek itt a képbe de talán itt van olyan aberált, akivel összeillenénk.

Nem kategórizálnám magam, mert mindenki mást hoz ki belőlem.

Volt olyan nő aki a külvilág felé szende látszatott kelltett, aztán megéreztem az igazságot, és miközben a haját húztam és szájbaköptem, úgy basztam hátulról hogy azt kellett mondogatnia mekkora egy faszimádó kurva.Persze én is elmagyaráztam neki hogy mekkora szeretettel bukik rá a faszra, elég csúnyán fogalmaztam neki, mikor kurtam a száját.Ari volt.Aztán kiskurva lett a beceneve.Szerette

Volt olyan, akinek olyan szinten volt baszós kisugárzása, hogy mindenki kikezdett vele.Vele azt játszottam hogy külön mentünk le egy szórakozó helyre, ahol végignéztem hogy játszik.Sőt volt olyan is hogy az asztal alatt kivert valakit, miközben a szemembenézett amikor tehette.

Volt olyan barátnőm is akinek soha nem volt orgazmusa.Na ott tanultam meg nyalni! Sikerült.Annyira belemerültem hogy már néha addig nyaltam, játszottam vele, míg alig tudott a remegő lábaira állni.Jó ez a többszörös élveztetés is.Combremegésig.

Volt olyan aki egyszerűen felémkerekedett, fojtogatott, lehordott...az is kibaszott jó volt.

Tehát fogalmam sincs mit keresek, de azt hosszútávra, kötetlenül!

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Atemkontrolle, Augenverbund, Bondage, dirty Talk, Fisting, Fotografie, Gangbang, Haareziehen, Masken, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben)