netta - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » netta - Submissiv Weiblich
netta
22 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 153 cm, 55 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 5 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2013. 06. 14.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (7 Bewertung)
Update: Aktuálisan nem keresek, és ezen a közeljövőben nem tervezek változtatni ^^ Értelmes leveleket baráti célokkal továbbra is szívesen fogadok. :)

-

Papíron 21 évesnek mondott (egyébként látszatra valahol 16 és 23 közt, lélekben meg valahol 3 és 30 közt, hangulatfüggő, döntsd el magad), egyetemista lány vagyok.
Szabadidőm nagy részét a barátaimmal töltöm, koncertekre járok, olvasok, rajzolok vagy festek (odavagyok a színekért...), szeretek kiülni parkokba kikapcsolódni/beszélgetni, belefetrengeni a frissen nyírt fűbe, hallgatni ahogy susognak a fák…igen, borzalmasan szentimentális tudok lenni. Néha meg pont az ellenkezője.

Mindebből kifolyólag ezt a helyet abszolút másodlagosnak tekintem az ismerkedésben, így ha írsz, kérlek ezt vedd figyelembe, csak olyan levelekre válaszolok szívesen, amiknél úgy érzem, hogy túl tud lépni a beszélgetés az alap kérdéseken.
(Nem, a „szia ismerkednék” jellegű, összvissz egy félmondatot tartalmazó levelek nem ilyenek, ha már ráveszed magad, hogy írsz akkor add meg a lehetőséget hogy lássam miért volna értelme pont veled beszélgetni, mivel nap mint nap kapok leveleket, valami alapján ki kell szűrnöm, hogy kivel akarok hosszabb levélváltásba bonyolódni, elvégre mint írtam, nem ezzel szeretem tölteni az időm nagy részét…)

Szubnak vagyok jelölve, mert jobb kategóriát nem találtam, de ne várd, hogy első pillanattól a lábad elé omoljak, azt pedig hogy bólogató kiskutyaként kövesselek, azt a későbbiekben se, számomra nem ezt jelenti a bdsm, hanem kölcsönös megbeszélésen és kreativitáson alapuló érzék-érzet játékot.

Fontos nekem egy másik embernél, hogy legyen véleménye, saját élete…nincs motivációm életet varázsolni olyasvalakinek aki magától nem tud építeni egyet, ellenben szívesen bevonok a sajátomba olyat, aki aktívan részt tud venni a hülyeségeimben és az értelmességeimben egyaránt…

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-28 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Nadel

Regt an

Atemkontrolle, Augenverbund, Bisse, Bondage, dirty Talk, Haareziehen, Hallsband, Kerzenspiele, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Schmerz, Tracht Prügel

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Billard, Bogenschießen, Bowling, Gesellschaft, Internet, Kochen, Konzerte, Lesen, Musik, Spiel, Tanz, Tiere, Wissenschaft, Zeichnung

Musik

Alternativ, Drum'n'Bass, Folk, Heavy Metal, Klassik, Rock

Filme

Fantasie, Horror, Informativ, Komödie, Science-Fiction, Thriller

Bücher

Erotisch, Poems, Roman, Romane, wissenschaftlich