mrsteele - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » mrsteele - Submissiv Männlich
mrsteele
34 Jahre alt, Submissiv Männlich, 176 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 21.
Mitglied seit: 2016. 02. 28.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Már óvodás koromban tudtam, hogy mások számára furcsa dologra vágyom. Úgy éreztem senki nem értené, miért szeretné bárki, hogy lányok kikötözzék és megalázzák. Tíz éves sem voltam, mikor először az ágyhoz kötöztem magam, tizennégy évesen jöttem rá egy titokban nézett filmből, hogy valószínűleg nem vagyok egyedül. Húszévesen kezdtem elnyomni magamban ezt a vágyat, és boldogan éltem anélkül, hogy valósággá vált volna. Mindig tudtam, hogy elmúlni nem fog. Élhettem volna tovább anélkül, hogy beteljesülne, de biztos voltam abban, hogy eljönne a nap, amikor megbánnám, de már késő volna. Ma már elmondhatom, hogy nem vártam meg azt a napot, és nagyon örülök neki.

Számomra a lényeg nem a szexuális kielégülés, de még csak nem is a fájdalom. Ahhoz egyik sem fogható, mikor átengedem az irányítást, és egy hölgy kezébe adom. Hogy közben a hölgynek is örömet szerzek, az a minimum. Ha közben legalább fájdalom is jár, nekem az a tökéletesség.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich

Alter: 18-40 Jahre

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Anal-Sex (empfangen), Breast Torture, Einschließung, Fußfetisch, Leder, Peitsche, Prostata Massage, Werkzeuge

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bondage, CBT, Demütigung, Deres, Hallsband, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Masken, Masochismus, Massage, Pinzette, Rollenspiele, Schmerz, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche