misery - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » misery - dominant Männlich
misery
29 Jahre alt, dominant Männlich, 191 cm, 88 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 02. 02.
Mitglied seit: 2013. 11. 21.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Ideiglenes update: Jelenleg nem keresek senkit, nem azért mert jelenleg van, hanem az életem egy olyan fázisba ért ahol kevés időm marad másra, leköt a céljaim elérése. Emellett az ezzel járó plusz terhelés, és "aggodalom", hogy mi van ha mégsem sikerül megborítja annyira a határozottságom, hogy ne érzek magamban annyi plusz energiát, hogy normális kapcsolatot ki tudjak építeni.

Ettől függetlenül itthagyom a régebbi gondolataim:

Számomra milyen a bdsm szellemisége? Nos, véleményem szerint, az nem bdsm, ha valaki egy alkalommal találkozik valakivel, és jól elveri a seggét, az tisztán szadizmus, ahhoz hogy valóban domináns fél válhasson az egyik félből (jelen esetben belőlem), szükséges a megismerés, hiszen hogyan hódolhatna be valaki egy ember előtt, ha nem ismeri az erényeit, az személyiségének elsöprő erejét? A tekintete miatt? Az maximum félelmet kelt az emberben, de a félelem nem egyenlő a hatalommal. Az igazi hatalom, ha az embert önszántából követi a másik. A dominancia számomra nem abból áll, hogy egy embert legyűrsz és a "szolgáddá" teszel, hanem abból, hogy az ember aki követ téged és te segíted őt az útján, hogy azzá váljon amivé tudod hogy válhatna. Hogy ez nekem mennyire megy? Nos, azt gondolom elég jól. Eddig egy kapcsolatomból sem szálltam ki úgy, hogy egy emberi roncsot hagytam hátra, sőt sokkal inkább összetört nőkből faragtam egy boldog nőt, szeretem ezt csinálni, szeretem formálni az embereket, szeretem látni, hogy azzá válnak akik lehetnek, vagy éppen azzá akiké én szeretném, hogy váljanak, szeretem irányítani őket az útjukon, és persze szeretem látni ahogy előhozom belőlük az igazi állatias ösztönöket. Minden a céljaimtól és az adott embertől függ, senkiből nem lehet és nem is célom más embert faragni, mint ami a személyiségéből fakadóan adódik. Ettől függetlenül, kegyetlen és kíméletlen vagyok, de nem ésszerűtlen és szükségtelen mértékben. A kérdés nyilvánvalóan az, hogy te mivé szeretnél válni? Szerintem még magad sem tudod, ha mégis akkor valószínűleg nincs szükséged domináns félre, maximum egy szadistára.

A fenti sorokból fakadóan, ha velem beszélgetsz ne várd azt, hogy bókoljak vagy levegyelek a lábadról, arra ott van a többi kommersz társkereső, az én célom az hogy megismerjelek, hogy lássam mi vagy és mivé válhatsz, és hogy el tudjam dönteni, hogy az utad számomra érdekes-e vagy sem, és ebből kifolyólag tudok-e vagy akarok-e benne segíteni, hogy eljuss oda ahová eljuthatsz. Tőled sem várok mást, minthogy mutasd meg milyen vagy. Nem kell a szépítés, szeretem ha valaki nem tökéletes, ha tökéletes lennél okafogyottá válna az egész kapcsolat.

Néhány objektívebb gondolat:
Van párom nem szeretnék párkapcsolatot, egy boldog és jó párkapcsolatban élek, ezért tartós, de baráti alapokon nyugvó kapcsolatot keresek. Ezt nem titokban csinálom, a párom is tud erről, viszont mindkettőnknek vannak olyan dolgok a kapcsolatban amit nem tudunk egymásnak megadni, ezért egy félig nyitott kapcsolatot folytatunk. Sőt biszex hajlamai és switch beállítottságából fakadóan, ha igény merül fel rá ő is beszállhat, igaz az ittlétem célja nem az, hogy 3.nak keressek valakit. (Ezen sorokat olvasva nyilván azt gondolod, hogy valami sittes a kapcsolatomban, de a félreértések elkerülése végett tisztázzuk le, hogy erről szó sincs, csak nagyon máshogy gondolkodunk, mint a nagy átlag. Nyilván ez a gondolat meg nem győzött meg, tapasztalatom az, hogy a legtöbb ember nem tudja elképzelni, hogy valami működhet máshogy, mint ahogy azt ő elképzeli.)

Megjegyzés az előző bekezdéshez: Legtöbbször megkapom, hogy nem akar senki a második lenni. Erre szeretnék egy kis szösszenetet reflektálni. Sokan mondják, hogy akkor jár jó úton valaki az életben, ha mindig magát adja. Nos én ezzel nem értek egyet, én azt látom, hogy a legtöbb embernek, azért kell magát adnia, mert egész lénye, olyan kevés, hogy mindent bele kell adnia egy emberi kapcsolatban, hogy érdekes tudjon lenni a másik ember számára. Én azonban úgy látom az emberek visszajelzéseit, hogy alig kell megmutatnom valamit magamból és az emberek már el vannak ámulva, hogy húaztadeérdekes gondolatok, és nem sok emberrel találkoztam életem során akinek szükséges volt "magamat adnom" (igen jól sejted jelenlegi párom egy ezen kevés emberek közül), hogy érdekesnek tartson. Ezért gondolom azt, hogy az, hogy valaki "második a sorban", az jóval többet kaphat tőlem, mint amit legtöbb embertől összességében kaphat, ebből fakadóan a kisajátítást egyébként is nehezen viselem. Lehet számodra ez egoistán hat, számomra azonban ez pusztán realitás, és a szomorú valóság. Ez a szösszenet nem azért íródott, hogy meggyőzzelek, hogy válassz engem, mert megértem a második hely problematikáját, pusztán csak azért írtam le, hogy megértsd az ittlétem miértjét.

Nem célom, hogy minél több nőt kipróbáljak, ezen már jóideje túl vagyok, inkább 1-2 stabil nőt keresek hosszabb távra, de nem zárkózom el alkalmitól sem. Részemről annyit, hogy nem vagyok kezdő BDSM terén, de konkrétan ilyen formában még nem folytattam kapcsolatot, eddig főleg a kapcsolataim megfűszerezéseként éltem ki vágyaim, mint ahogy most is, azonban vannak, olyan részei a bdsmnek amit nagyon szeretek, de a jelenlegi kapcsolatom komoly érzelmi töltete miatt nem szeretném a felszínre hozni, mivel vele mások voltak a céljaim, és mostanra azzá vált, amivé szeretett és szerettem volna. Kibontotta a sólyom a szárnyait és szárnyra kelt.

Képet nem töltök fel, de bárkinek szívesen küldök akit érdekel, és aki engem is érdekel, de nem rakom ki a kirakatba az árút. Nem azért mert egy hegyi troll vagyok, sőt... (bár ízlések és pofonok nyilván) hanem mert nem keresek egy kirakatbabát. Nem várom el, hogy te legyél a miss universe. Részemről még annyit, hogy az élet az átlagosnál "kicsit" több intelligenciával áldott meg, így elég kreatív vagyok, és szívesen gondolkodom újabb és újabb ötleteken a lehetőségek keretein belül. Fun fact: a minap kitöltöttem egy EQ tesztet maxosra, ami meglepő volt abból fakadóan, hogy legtöbbször érzelmekre képtelen droidnak szoktam tartani magam.

Utóiratként: Mivel a zene mindig is fontos eleme volt az életemnek, zenekarban is játszom, valamint nagyon sok mindent köszönhetek a zenének, ezért úgy gondolom, hogy a legjobban a belső érzéseimet néhány zeneszerező számain keresztül tudnám leírni, ezért linkelek néhány videót, ami a belsőmhöz legközelebb áll.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich

Alter: 20-30 Jahre
Höhe: 155-190 cm
Gewicht: 40-70 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Electro Sex, Tracht Prügel

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Atemkontrolle, Chinesische Bälle, Demütigung, Einschließung, Filmen, Fotografie, Gummi, Hallsband, Kaloda, Kitzeln, Kreuz, Leder, Ohrpfeilgen, Piercing, rasieren, Rollenspiele, Stichelei, Strümpfe

Regt an

Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Deres, Dildos, Fisting, Haareziehen, Herrschaft, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Massage, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, Sadismus, Schmerz, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Angeln, Computer, Gesellschaft, Internet, Kino, Konzerte, Lesen, Museum, Musik, Party, Schach, Tanz, Theater, Wissenschaft

Musik

Alternativ, Drum'n'Bass, goa, Gote, Heavy Metal, Klassik, Punk, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Fantasie, Informativ, Science-Fiction, Thriller

Bücher

Romane, wissenschaftlich