memoar - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » memoar - dominant Männlich
memoar
32 Jahre alt, dominant Männlich, 180 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Pest
Letzter Login: 17 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2014. 07. 02.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (3 Bewertung)
de miért írjak bármit is? ma ezeket a láncokat hordom, és itt vagyok. holnap bilincstelen leszek — de hol?
hogy ki vagyok es milyen?
az/olyan a Te szemedben,amilyennek engem látsz:
dolgok lényege az, hogy megpróbáljunk egy olyan halmazt összehozni az életben, amire azt mondhatjuk, hogy ha az ember azt a halmazt abban a sorrendben végigköveti, akkor ugyanarra a gondolatra jut, mint az, aki azt a halmazt megalkotta. A gondolat persze nem egy jó fogalom erre. A gondolat, a nyelv a beszéd és mindezek a fizikai dolgok egyáltalán nem alkalmasak arra, hogy azt az érzést és tudatállapotot, amiben éppen vagyunk, kommunikálják a másik számára. Csupán arra alkalmasak ezek a verbális és nonverbális eszközök hogy körülírjuk, vagy máshonnan ismert példák sorozatán keresztül megpróbáljuk bemutatni az illetőnek, hogy mi most éppen mi vagyunk, vagy ki vagyunk, hol vagyunk, hova tartunk, mit akarunk.
nos.nem rég csöppentem bele pár izgalmas élmény által ebbe a világba, amikor felismerhettem magamban ezeket a mélyen bennem levő vágyakat, amik mára már teljesen felszínre törtek.
fontosnak tartom,hogy odafigyeljek, törődjek a partneremmel, Nőként imádjam és kiérdemeljem a bizalmát!
mások számára nehezen megérthető/nem elfogadott sajátos világomba elem pocsolyaszagú hétköznapjaim,amiben én maximálisan jól érzem magam!

keresek egy olyan megbízható,diszkrét partnert, aki maximálisan nyitott es akivel vegig lehet járni a BDSM adta örömöket!
mert utazni jó!!! új világokat felfedezni, beszippantani az ismeretlen illatokkal teli levegőt, belemerülni az idegen hangok és neszek kavalkádjába. elveszni egy addig sosem érzett íz harmóniájában...szembesülni a ténnyel, hogy mi minden létező van a szűk életterünkön, a mindennapi rutinon túl, amit látni, érezni, tapasztalni kell, amint átadjuk magunkat ennek a felismerésnek, az út már önmagunkhoz vezet. egy nem kevésbé izgalmas, de még több tanulsággal járó utazáshoz, valódi önmagunk megismeréséhez.
ha rálépünk erre az ösvényre, hosszú út vár ránk. de puha párnaként ott lesz velünk a bölcsesség a botlásoknál és zuhanásoknál, a csatákban és a pihenőknél is, mikor leülünk gyönyörködni lelkünk varázslatos tájaiban. es az út végén, ahol levetkőzzük elnyűtt bőreinket, az újjászületés vár.
a megismerés csodája! újabb utazások, melyekben életünk úgy talál otthonra bennünk, mint ahogy jólesően belefúrjuk fejünket egy tevékeny nap végén rojtos-csücskös puha párnánkba!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Atemkontrolle, Einguss, Electro Sex, Fütterung, Kaloda, Kreuz, Melken, Nadel, Pisse, Public Sex, Vakuum, Windeln

Regt nicht an, aber wir können

Kitzeln, Leder, Schuh Fetisch

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Filmen, Fisting, Folienverpackung, Fotografie, Fußfetisch, Haareziehen, Herrschaft, Kerzenspiele, Masturbation, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Prostata Massage, rasieren, Rollenspiele, Schmerz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Dating, Gesellschaft, Internet, Konzerte, Lesen, Museum, Wissenschaft, Zeichnung

Musik

Alternativ, Drum'n'Bass, Klassik, Rock, Rock'n'Roll, ska

Filme

Drama, film-noir, Informativ, Krimi, Märchen, Sex / Porno

Bücher

Kunst, Roman, Romane, wissenschaftlich