melinda88 - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » melinda88 - Submissiv Weiblich
melinda88
28 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 164 cm, 52 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 02. 21.
Mitglied seit: 2016. 01. 16.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 1.00 Punkte (1 Bewertung)
Értesz a barkácsoláshoz, szeretsz szerelni, esetleg van saját műhelyed és szereted a perverz játékokat? Akkor olvasd el a bemutatkozásom! :)

Titokban egy perverz lány vagyok, aki egyenesen megőrül attól, ha a mellét és punciját kínozhatja. Szeretem a változatos és kreatív játékokat, a durva tortúrákat, a testmódosításokat.

Ami leginkább begerjeszt:
- a mellbimbóim vastagabbá tétele, nyújtása, felpumpálása
- a mellbimbó udvaraim sötétebbé és szélesebbé tétele
- a puncim tágítása, kis- és nagyajkak felpumpálása
- a puncim, főleg a kisajkak nyújtása
- izgató, kivágott fehérneműk, body-k
- testékszerek hordása, amik nem igényelnek átszúrást

Azért vagyok itt, mert nagyon régóta izgat a gondolat, hogy barkácsoláshoz értő kreatív emberektől ötleteket gyűjtsek, mivel tudnám még hatékonyabban kínozni a melleim és puncim. A javaslatokat szívesen dokumentálom és küldök róla képeket. A nagy álmom az lenne, ha valaki segítene építeni egy mellbimbó-nyújtó eszközt, de nagyon örülnék egy punci-nyújtónak is!! Vákuum pumpáim, csipeszeim és egyéb apróbb eszközeim vannak, ezeket állandóan fejlesztem és mindig újakon gondolkozom. Bármilyen ötletre, javaslatra nyitott vagyok és ha tetszik, megvalósítom!

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Arsch lecken, Bondage, Breast Torture, CBT, Dildos, Doktor Fetisch, Fisting, Folienverpackung, Fotografie, Kerzenspiele, Ketten, Latex, Masken, Melken, Nadel, Nippel, Piercing, Pinzette, Pisse, rasieren, Rollenspiele, Schmutz, Strümpfe, Unterwäsche, Vakuum, Werkzeuge