mdrue - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » mdrue - Submissiv Männlich
mdrue
27 Jahre alt, Submissiv Männlich, 187 cm, 85 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2016. 10. 03.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözöllek, kedves Látogató!

Ugyan bár még új vagyok a bdsm területén, elég masszívan él bennem ez a vágy egészen kiskorom óta, így határozottan mondhatom, hogy szolgalelkű férfinek tartom magam. Számomra ez annyira mélyen bennem él, hogy szinte csak ez az, ami engem is motivál egy párkapcsolatban, szóval szerencsére semennyire sem kell megjátszanom magam, hanem tényleg ösztönösen tudom alárendelni magam szívem Hölgyének. Mégis fontos leírnom, hogy NEM alkalmi szexpartnert keresek, hanem tartós, érzelmekkel teli párkapcsolatot, amely bdsm-elemekkel van teletűzdelve. Tehát azt a Lányt keresem, akinek nem kell elmagyaráznom, hogyan lehetne egyszerre megvalósítani azt, hogy a rabszolgája is és a pasija is legyek egyben, hanem ezt a legnagyobb természetességgel meg tudja élni. :) Röviden egy romantikus úrnő-rabszolga kapcsolatnak tudnám ezt nevezni.

A rabszolga számomra azt jelenti, hogy egyszerre vagyok rab, és szolga is. A rabság azt mondja ki, hogy a fiú a lány foglya, tulajdona, vagyis a lány birtokolja a fiút. A szolgaság pedig azt fejezi ki, hogy a fiú a lány kívánságait, vágyait, álmait lesi és teljesíti, és azt teszi, amit a lány parancsol neki. Mindezekhez hozzátársul az is, hogy a fiú tudomásul veszi, hogy ő egy használati eszköz a lány kielégülésére, szolgálatára, kényeztetésére. :)

Habár régen szokatlan lehetett ez a felállás, ma már szerintem teljesen normális a domináns lány-alárendelt fiú viszony. Szerintem ebből harmonikus kapcsolat is felépíthető, hiszen nincsen vita olyan dolgokból, hogy pl. ki a soros a mosogatásnál, hanem egyértelmű a szereposztás, miszerint a fiú szolgálja a lányt, tehát a fiú dolga az ilyen munkák elvégzése.

Számomra a legeslegfontosabb cél, hogy a lányt teljes mértékben elkényeztessem, a vágyait pedig maximálisan kielégítsem. És miközben a szép Hölgy egyre elkényeztetettebbé válik, annál dominánsabbá is, így még erősebb tud lenni a lány-fiú közötti hierarchia. :) Ugyanakkor pedig az én igényeim kielégítése nem célja a kapcsolatnak, ez legfeljebb csak jutalmazás lehet a lány részéről, ha meg van velem elégedve. :) De alapvetően, ami nekem mint fiúnak örömet okoz, az az, hogy én tehetem boldoggá a lányt, én elégíthetem ki a vágyait, hiszen ez óriási megtiszteltetés. :)

Ami szerintem teljesen természetes a kapcsolatban:

- A lány olykor-olykor elkorbácsolja a fiút. Ezt teheti büntetésből, nevelési célzatból, de érthető indok az is, hogy egy szolgát "karban kell tartani", különben elszemtelenedik, de teheti ezt a lány puszta kéjvágyból is. Szerintem alapvető dolog, hogy a fiú tudomásul veszi, hogy a lánynak ehhez joga van, kénye-kedve szerint kínozhatja a fiút.

- Teljesen természetes szerintem az is, hogy a fiúnak erényövet kell hordania, ha a lány erre kötelezi. Ennek több oka is lehet, például hogy a fiú számára a kielégülés csak privilégium legyen, azaz meg kelljen érte küzdenie, könyörögnie kelljen a lányhoz, hiszen csak ekkor tudja igazán értékelni ezt az élményt a fiú. Másrészt pedig véleményem szerint alapvető dolog, hogy a fiúnak mindig készen kell állnia a lány vágyainak beteljesítésére, és erre nyilvánvalóan csak akkor képes, ha ki van éheztetve, vagyis motiválva van, így sokkal nagyobb élvezetet tud nyújtani a lánynak. Természetes, hogy a fiú alkalmazkodik a lány igényeihez, szeszélyeihez, így ehhez az erényöv kiváló eszköz lehet.

- Fentebb már megejtettem, hogy a fiú dolgoztatása, csicskáztatása is hozzátartozik ehhez az elképzelt párkapcsolathoz. Vagyis úgy gondolom, hogy a fiúnak mindent meg kell tennie a lány kényelméért, gondolok itt olyanra, hogy ágyba viszi neki a reggelit, órákig masszíroza a testét, kifesti a körmeit, kitakarít neki, vagy a nyári melegben legyezi a lányt, cipeli a csomagjait, de gondolok itt a szexuális kielégítésre is, például úgy, hogy a fiú a lány elé térdel, és órákig csókolgatja és nyaldossa a lány lábait egyre feljebb, a lábujjaktól, egészen a lány nemiszervééig, amely orális kielégítésben végződik. :)

Van, amit viszont nem szeretnék a kapcsolatban, így ha valakinek esetleg ilyen vágyai is lennének, az ne vegye fel velem a kapcsolatot:

- Nem szeretnék pisi-kaki szexet vagy ondó felnyalást. Azt gondolom, ez a kapcsolat nem az undorról kell szóljon, hanem arról, hogy a férfi odaadóan szolgálja a nőt, amitől a nő boldoggá válik, így a férfi is. Az ún. pitizés is kerülendő szerintem, egy csöppet sem izgató, mert komolytalanná teszi azt a folyamatot, hogy a férfi tényleg teljes szívvel szolgálja a nőt.

- Nem szeretnék mások előtti megaláztatást sem. Ez a bdsm azt gondolom, hogy kettőnkről szól, és nem arról, hogy mások előtt megszégyenüljek, így azt kérném, ügyeljünk a diszkrécióra.

- Fent ugyan leírtam, de még egyszer megteszem, mert tényleg fontos, hogy NEM alkalmi partnert keresek, hanem egy olyan leányzót, aki el tudna képzelni egy ehhez hasonló tartós párkapcsolatot, vagyis amelyben a szerelemnek, mély beszélgetéseknek és egyéb közös programoknak is ugyanúgy helye van, mint a bdsm-nek.

- A szolgaság a párkapcsolatra vonatkozzon, és ne az élet minden területére. Egyetemre járok, tele ambíciókkal, semmi esetre sem adnám fel ezt, mint álmot beteljesülni, így kérném a tisztelt Hölgyeket, hogy ezt is vegyék számításba, tehát a bdsm az tényleg csak a párkapcsolatra terjedjen ki.

Nagyjából azt hiszem, mindent leírtam. Még annyit, hogy nálamnál fiatalabb, olyan 20 év körüli Hölgyet keresek, hiszen úgy gondolom, mindenképp izgatóbb mindkét fél részére, ha a lány fiatalabb, és úgy dominál a pasija felett. :) Azt a Nőt keresem, aki őszintén vágyik egy efféle, ugyanakkor romantikus kapcsolatra, önfeledten tudná élvezni, ugyanis nagyon fontos számomra, hogy a lány tényleg, a szó szoros értelemben boldog legyen, és kiteljesedjen. :) Ez nekem őszinte célom, és ha ebben nem egyezünk, akkor a harmónia is megborul. Teljesen nyitott vagyok a kiszolgáltatottságnak, illetve annak az érzésére, mikor én mint fiú teljes mértékben megszégyenülök a lány előtt, ugyanakkor mégis dúl a szerelem köztünk, ebben van valami hátborzongatóan romantikus, izgató. :) Az is nagyon szép tud lenni, ha a fiú a lány mögött lépdel, a lány vezeti, irányítja a fiút, a fiú követi őt, és figyel arra, mikor utasítja őt valamire a lány. :) Ilyen apróságokban is nagyon ott tud lenni ez a romantikus hierarchia. :) Ha érted, érzed miről beszélek, keresd fel velem bátran a kapcsolatot. :) Köszönöm, hogy elolvastál, további szép napot.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Unsicher Weiblich

Alter: 18-24 Jahre
Höhe: 160-178 cm
Gewicht: 45-65 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Anal-Sex (empfangen), Atemkontrolle, Augenverbund, Breast Torture, Deres, Electro Sex, Haareziehen, Hallsband, Hoher absatz, Kerzenspiele, Kitzeln, Masochismus, Oral Sex (geben), Rollenspiele, Werkzeuge

Regt nicht an, aber wir können

Fütterung, Masturbation, Schuh Fetisch, Tracht Prügel, Unterwäsche

Regt an

Bestrafung, Bisse, Bondage, Demütigung, Einschließung, Fußfetisch, Herrschaft, Jeans, Kaloda, Ketten, Keuschheitsgürtel, Latex, Leder, Massage, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Prostata Massage, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Strümpfe

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Bowling, Computer, Internet, Kino, Musik, Schach, Wissenschaft

Musik

Acid, Blues, Funky, Jazz, Klassik

Bücher

wissenschaftlich