maszk - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » maszk - dominant Männlich
maszk
61 Jahre alt, dominant Männlich, 182 cm, 86 kg
Wohnort: Ungarn, Somogy, Kaposvár
Letzter Login: 4 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2007. 01. 29.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (5 Bewertung)
Nem tartozom az ifjú titánok közé... papír szerint. A lelkem és a vágyaim viszont éppen olyanok, mint 25 évvel ezelőtt, amikor utat engedtem az édes kísértésnek és már nem fojtottam el azt ami oly régen kitörni vágyott. Igen, immár negyed százada tanulom a bdsm világát és rájöttem, hogy mennyire keveset tudok ebből a millió felé szerteágazó sötéten gyönyörű csodáról.
Magamról... nehéz, mert két út van, amivel találkoztam. Vagy hazudik az ember, hogy azt mondják... ejha, ez aztán a dom ( és máris kételkednek az igazmondásában ), vagy szerénykedik, mert nem akar hazudozónak tűnni... és így sem a valóságot írja le.
Ez a világ a részemmé vált. Az én részemmé és azok élményévé, akik velem közösen lépkedtek egyre sötétebb mélységeibe.
A szexualitásom immár szorosan összekapcsolódik a bdsm-mel, egymást erősítve adják meg azt az élményt, amit azelőtt elképzelni sem tudtam. Domináns vagyok és szadista. Ez utóbbi önmagában akár ijesztő is lehet, de evilági környezetében inkább izgató. Egy régi, kedves mazo barátnőm annak idején a "legérzőszívűbb szadista"-ként mutatott be zárt közösségekben.
A minap döbbenetes azonosságot fedeztem fel valakivel, valaki érzéseivel és azok megfogalmazásával kapcsolatban... Itt most idézni fogom, mert nem tudom pontosabban és szebben megfogalmazni :
"...Csendes dominancia, halk szavak, pillantások, melyek hol simogatóak, hol acélkemények; elegáns játék, mégis vad szenvedély, irányítás, korlátozás, fájdalom és kéj – és minden, amit adok és elveszek, vágyai(nk) szerint...
Odaadás, alázat, reszkető várakozás, metsző pillantástól lesütött pillák, szolgálat, tiltakozás, makacsság, sóhajok, vergődő édes szenvedés, sikolyok és kéj – és minden amit kapni vágyom..."

Szubmazo lányokat, nőket, hölgyeket keresek, hogy társaim legyenek ebben a határtalan bizalmon és TELJES odaadáson alapuló, gyönyörökkel, kéjjel, fájdalommal és érzelmekkel teli világban. Keresem kezdők és tapasztaltabbak vágyait, hisz fantasztikus élmény valakinek a kezét fogva, felfedezni vele ezt a csodát és milyen könnyed és fesztelen játék olyannal alámerülni, aki már pontosan érzi hogy mit vágyik megélni...

Ha érted, vagy még inkább érzed hogy miről fog szólni a közös folytatás, ha 20 és 40 közötti vékony, vagy átlagos testalkatú nő vagy, akkor ne tétovázz... Írj.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich

Alter: 18-40 Jahre
Höhe: 150-170 cm
Gewicht: 50-70 kg

Kontaktdaten

Email: Nur für Mitglieder

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Fisting, Gangbang, Kaloda, Kitzeln, Schmutz

Regt nicht an, aber wir können

Chinesische Bälle, dirty Talk, Leder, Massage, Pens, Strümpfe, Vakuum

Regt an

Anal-Sex (geben), Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Deres, Dildos, Einschließung, Electro Sex, Filmen, Folienverpackung, Fotografie, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Hoher absatz, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Latex, Masken, Masochismus, Masturbation, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Gesellschaft, Internet, Kino, Konzerte, Party, Reiten, Theater, Zeichnung

Musik

Blues, Jazz, Latein, Pop, Reggae, Rock

Filme

Drama, Komödie, Science-Fiction, Sex / Porno, Western

Bücher

Erotisch, Kunst, Poems, Roman, Romane, Zeitschriften / Magazine