maledom - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » maledom - dominant Männlich
maledom
40 Jahre alt, dominant Männlich, 187 cm, 89 kg
Wohnort: Ungarn, Baranya, Pécs
Letzter Login: 4 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2013. 05. 17.
Online
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
A sub/dom szexualitás gyökerét nem csupán a sokszor kiüresedett fizikai megnyilvánulásokban keresem, hanem a partnerhez való személyes, intellektuális kötődésben. Kiben mi az elsődleges:az önfeladás, vagy épp az önmegvalósítás, a dominanciára való törekvés. Minden egyéb ezután, ennek alapján történik!

A szerelem - értve ide most a testiséget is - művészet. Te, mivel felkerested reglapom, "anyag" kívánsz lenni egy határozott, domináns egyéniség kezében. S nekem művésznek kell lennem, mert másképp nemhogy megtartani nem tudnálak, megszerezni sem soha. Ehhez édeskevés az öncélú szadizmus, a parlagi vulgaritás, a pökhendi parancsolgatás. Ebben a sub/dom viszonyban az uralkodónak kell elnyernie alárendeltje bizalmát és jóváhagyását. És ez így van jól. A játék határai csak ez után kerülnek meghúzásra, és csakis ezután!!!
Ám egyet én is kérek.. Ha nem él benned mélyen gyökerezve az alárendeltség utáni vágyakozás, ha bántja vagabund lelked az alázatnak/alázásnak gondolata is, ha nem vagy képes letenni büszkeséged, s megvallani: igen Uram, a rabszolgád vagyok.. Nos akkor nem engem keresel. s tán inkább mégis csak egy vanilla kapcsolat után áhitozol. Csak az nem ez az oldal!

"Civilben" nyitott, diplomás, humán műveltségű,független férfi vagyok, sokoldalóan érdeklődő, állítólag jó humorú, szórakoztató partner. Ha elbizonytalanodtál a sok viselkedés-képtelen, ötlettelen és sokszor otromba regisztrálton, keress fel egy üzenet erejéig, hátha visszajön a böngészésben való hited. Számomra már az is öröm lesz!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Submissiv Männlich, Submissiv TV oder TS, Unsicher Weiblich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Augenverbund, Massage, Rollenspiele

Regt nicht an, aber wir können

Breast Torture, Nippel, Ohrpfeilgen

Regt an

Anal-Sex (geben), Bestrafung, Bondage, Demütigung, Fütterung, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kitzeln, Masturbation, Peitsche, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Computer, Dating, Gartenarbeit, Internet, Kochen, Konzerte, Lesen, Schach, Spiel, Wissenschaft