majcsi - Switch Weiblich

Alle BDSM Partner » Switche » majcsi - Switch Weiblich
majcsi
32 Jahre alt, Switch Weiblich, 165 cm, 90 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 03. 16.
Mitglied seit: 2013. 10. 31.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (2 Bewertung)
Gondoltál már arra, hogy részt vegyél egy bizarr szeánszon egy ismeretlen dominával?
Ahol gyakorlatilag mindent kipróbálhatsz és bármit megtehetnek veled? Álmodozol arról, hogy valakinek teljesen ki vagy szolgáltatva? Szeretnéd kipróbálni, hogy valaki kívánságának maximálisan eleget teszel?

Ha ezek a kérdések már korábban megfogalmazódtak benned, és szeretnéd is kipróbálni akkor valószínűleg nagyon jó helyen jársz.

Bármiben benne vagyok amihez nekem és a szolgámnak kedve van. Mindent megbeszélhetünk és lehetőség van előre egyeztetni, a szabályokat lefektetni, de a feltételeket minden esetben én diktálom. A feltételek be nem tartása minden esetben retorziókat von maga után!

Magamról: budapesti 30 éves átlagos nő vagyok, nem vékony, nem Barbie, de nem is Ken-t keresem, tehát nem egy plázacica vagyok, barna szemem, barna hosszú hajam van. Párkapcsolatban élek, ezért a diszkréció nagyon fontos számomra. Ebből következik, hogy nem többet mint egy játszótársat keresek. Beállítottságomat tekintve biszexuális vagyok, így lányokat is szívesen büntetek. (ritka esetben szolgálhatok is)

Kit keresek: elsősorban rabszolgá(ka)t, olyanokat, akik szeretik a megalázottságot, aki szolgálna, aki vágyik a kínzásra, fájdalomra, szenvedésre és szereti, ha maximálisan ki van szolgáltatva egy úrnő önkényének és szeszélyeinek.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Submissiv Männlich, Unsicher Weiblich, Unsicher Männlich, Switch Weiblich, Switch Männlich

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch